Oldal kiválasztása

Írtam már? Gyakran az elfojtások fő oka, hogy bizonyos érzelmeket szégyellünk, vagy egyéb okból nem merjük megélni őket. Sokszor még önmagunk előtt megvallani sem. Most kitűnő alkalmak kínálkoznak sűrű láncban, hogy ezen elfojtott erőinkkel szembenézzünk. Amelyiküket pedig lehet, szabadítsuk is fel. Az érzelmeknek nem (az érzelmeknek sem) tesz jót a fojtogatás.

Kép: angrybearblog.com

Kép: angrybearblog.com

Az aktuális égi helyzetben a Vénusz energiája segít kiszelepelni az egészségre ártalmas nyomást a karmikus kuktákból. Nem fog újdonságként hatni az információ: az érzelmek felszabadítása legkönnyebben a szenvedély tüzében és/vagy a művészet által valósul meg. Ezeken a területeken lehet leggyakrabban felülni a „katarzis” nevű körhintára, ami viszont kifejezetten javallott, minden helyzetben. Amiből katarzis lett, abból soha többé nem lesz rák vagy infarktus, ezt jó, ha megjegyezzük.

A kiegészítő nyalánkság ehhez, hogy a csillagképi háttér miatt ismét nyomatékosan érintett a múlt. Nyilvánvaló, hogy jövőbeli érzéseket nem nyomunk el akarattal, de azért az közelebb visz a megoldáshoz, ha számot vetünk a múlt árnyaival (ez mindig közelebb visz egyébként), és vagy megéljük, vagy felemeljük a tárgyban forgó energiát. Merthogy amíg fenevadként láncon tartjuk, addig saját erőnket adjuk neki. Minket fáraszt a lánctépéssel.

Kedden három bolygó is a Szűz jelében ballag. Ideje van a rendrakásnak, no!

Pálcák a kézben, áldás az úton.