Oldal kiválasztása

Pénteken a múlt üzenetei tükröződnek művészi alkotásainkban. Aki esetleg még nincs tisztában azzal, milyen tevékenységben teljesedne ki az élete, ezen a napon ezt is megláthatja, észreveheti. Erősödik ez a hatás akkor, ha elengedjük magunkat, és befogadóvá válunk.

A női energetika is inkább a passzív, befogadó (beengedő) minőségében teljesedik ki ezen a napon.

Gondolatvilágunkat, szellemi tevékenységünket a tiszta szeretet hatja át. Kommunikációnkban belátóbbak, türelmesebbek leszünk, és könnyebben értjük meg társaink helyzetét. Ha olyan emberrel kellene beszélnünk, akinek már a földi létezése is provokáció, akkor egyfelől gondolkodjunk el, milyen tulajdonsága csípi a szemünket, majd fedezzük fel örömmel és hálával ugyanazt önmagunkban; másfelől ha pénteken beszélünk vele, kevésbé fog dühíteni, mint más napokon. Ez azért van, mert a kommunikáció planétája az Oroszlán csillagkép szíve, a Regulus előtt vonul el, innen töltekezve a rálátó, feltétel nélküli szeretet minőségével. Ez a bolygóállás képessé tehet bennünket arra is, hogy túllépjünk a múlt sérelmein és megértsük a múlt tanításait. Jó, ha tudjuk, hogy minden fájdalom, minden kemény lecke, minden zivatar azért került életünkbe, hogy erősebbek, edzettebbek, értékesebbek legyünk általa.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Késő délutántól bő két és fél héten át az égi erők támogatják a rendszerben való gondolkodás képességét. Ez az időszak kiváló gondolataink rendezésére, de az aprólékos figyelmet igénylő feladataink elvégzésére is.

Jó, ha az aprólékolást nem visszük túlzásba. Ilyenkor hajlamosak vagyunk elveszni a részletekben, és a túlbonyolítással saját magunk és társaink agyára haladni. Tartsuk szem előtt, hogy a homokszemeket szükségtelen szín szerint csoportosítani. A homok az homok, és ez így van jól.

Ha környezetünkben elhatalmasodott a káosz, most könnyebben rendet tudunk teremteni a fizikai világban is. Itt az ideje a jegyzetek rendezésének, a tanulósarok átalakításának, a folyamatok ésszerűsítésének. Akinek van átrendeznivaló, racionalizálandó ezmegaz, máris kezdheti dörzsölni a tenyerét.

Ez az energetika mankó a hozzám hasonlóknak (nekünk, akiknek a ’rend’ fogalma nem ugyanazt jelenti, amit a többségnek, és kifejezetten rosszul érezzük magunkat, ha az élek elvágólag helyezkednek el): mostanában ha átengedjük magunkat a Kozmosz ritmusának, a rendszer kialakul magától, nem kell „csinálni”. Csak odafigyelni, és a tárgyak szinte maguktól felveszik azt az ésszerű állapotot, amiben aztán egy éven át jól tudják érezni magukat.

Most tehát szellemi és anyagi értelemben a rendrakás idejébe lépünk. Ha ennek ellenére mégsem történik semmi, azért nem az Univerzum a hibás.

Pálcák a kézben, áldás az úton.