Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Ten of Wands)

Kép: alphacoders.com (Ten of Wands)

A kedd optimális ideje a hosszútávú tervezésnek. Ha szentelünk időt a jövőről való elmélkedésnek, jutalmul izgalmas ötletek jutnak eszünkbe. Szellemi szinten várnak minket a távlatok, és most jövőnkkel kapcsolatban sok dolgot meg is érthetünk, ami eddig esetleg homályban lapult.

A nap másik érdekessége, hogy négy égi vándor is a Mérleg jelének vendége. A cselekvések, a lelkiség, a gondolkodás és a harmónia princípiuma az egyensúly és a párkapcsolatok (és a kapcsolati harmónia) fontosságára irányítja figyelmünket. Ezen a napon harmóniában működik test, lélek és szellem. Kapcsolataink területén világosabban láthatunk, megtehetjük azokat a dolgokat, amelyeknek idejét érezzük. Lelki értelemben is képesek vagyunk kapcsolódni társainkhoz, könnyebben ráérzünk egy energetikai fonal lényegére.

Ha tehetjük, engedjük át magunkat valamely művészeti ág jótékony hatásának. Akár táncolunk, akár klasszikus zene ringatja érzékeinket, akár bárhogy máshogy hagyjuk létezésünk részévé válni a művészeteket, tapasztalatot szerezhetünk a láthatatlan világok létezéséről és működéséről.

A lényeget ritkán rejti a „passzív időbeli elhatárolások” egyenleg.

Pálcák a kézben, áldás az úton.