Oldal kiválasztása

23-án lépett át a Szaturnusz a Nyilas jelébe. Lesz még erről szó részletesen, elöljáróban elég annyi, hogy most a hangsúly a tapasztalati tudásra helyeződik. A tanulásban fontos lesz az egymásra épülés, a lépésről lépésre haladás.

A legfontosabb hatás azonban az, hogy elérkezett az ideje annak, hogy a tudást lehozzuk az „itt és most”-ba, a gyakorlatba. Hogy alkalmazzuk végre, amit megtanultunk.

Majd.

Kép: freechristmaswallpapers.net

Kép: freechristmaswallpapers.net

Most, Szenteste napján a szeretésnek van ideje.

Elég gáz, hogy a szeretetnek külön ünnepe van, és nem minden perc a szeretet diadala, de ha ez van most, ebből kell kiindulni. És ebből kell kihozni a legtöbbet.

Ezért hát hagyjátok most az Életet folyni, Kedvesek. Búcsúzzatok szeretettel, attól, ami (aki) távozik, és nyissatok kaput az érkezőnek. Nyissátok ki az ölelésetek kapuját, hadd érkezzen az érkezendő. És ne féljetek. Ahol szeretet van, onnan eltűnik a félelem.

Álljatok meg kicsit, szenteljetek időt a hálának a meghitt, gyertyafényes csendben. Ideje hálásnak lenni azért, ami VAN. Ideje átérezni, hogy idén újra megszületett a Fény a sötétség mélyén. Ideje átérezni, hogy a Fény a sötétség mélyén születik.

Áldott, meghitt karácsonyt kívánok Mindannyiótoknak, szeretettel.

Anikó