Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (Lust)

Kép: alphacoders.com (Lust)

Csütörtökön a déli órákban a Nap, majd éjjel a Vénusz is átlép a Skorpió jelébe, és mindketten itt is maradnak az eljövő bő három hétben.

A Skorpió idejére fokozottan jellemző a befelé fordulás, az elvonulás igénye. Emellett nagyon hangsúlyosan jelenik meg a rejtelmekre való fogékonyság, a vonzódás a titkok világához. Újra előkerülnek mélységeink, s miután a Skorpió jele a Víz eleméhez tartozik, ebben az időszakban érzelmeink megélése is mélyebb, mint egyébkor. A fokozott érzékenység jelentkezhet sérülékenységben, ilyenkor érdemes készenlétbe helyezni egy nagyobb adag tapintatot, mert néha akkor is szúrunk, amikor nem akarunk. Jó, ha vastagabban készülünk papír zsebkendővel – jól jöhet majd akár nekünk, akár társainknak.

Ebben a stációban – a fokozott érzékenység miatt – jobban hat ránk a szexualitás. Élményeink – akár az intim, akár a hétköznapi tartományokban – szenvedélyesebbek, lángolóbbak a szokásosnál.

Éjjel szorosan együtt áll a Nap, a Vénusz és a Hold, és ez a csodálatos Újhold nyitja egybe a 23-át és a 24-ét.

Van időnk megszokni ezt az élményt, most nem párnapos átvonuló hatásról van szó. Érdemes időt engedni a szenvedély művészetének. Itt az ideje.

Pálcák a kézben, áldás az úton.