Oldal kiválasztása

Ez a gyönyörű péntek olyan erőkkel érkezik, amikre drága Nagymamám azt mondta volna, hogy nem gyermek kezébe valók. Péntek lesz ugyanis, tizenharmadika, és a tetejébe Telihold (mindkét szereplő a Tejúton), valamint Neptun-Vénusz quintil.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Ne kezdjétek rémülten kérdezgetni egymást, hogy mit kell ilyenkor csinálni, leírom előre: ÉLNI KELL. Élvezni a játékot, örülni annak, hogy ezen a csodálatos napon intenzíven, rengetegszer és fokozott erővel működik a varázspálca, minden csupa csillagpor. Aki figyel, észreveheti a tündéreket és manókat, táncra hívhatja a négy Elem lényeit. Ma nincs olyan, hogy valaki nem boszorkány.

Működtessük bátran a boszorkány-erőket (és felejtsük el a ronda, bőrbeteg banyákat, mert a magyar hagyományban a boszorkány Szépasszony és Tündér Ilona), gyógyítsunk szeretettel, öleléssel, varázsitalokkal.

Íme a mai nap titka azoknak, akik úgy hiszik, nem ismernek varázsfőzeteket:

A szeretettel, odafigyeléssel készített étel (főleg, ha élő táplálék: friss zöldség, gyümölcs, mag és gyökér) mindent tud, amit egy varázsfőzetnek tudnia kell. Igen, az epres limonádé is, friss citromfűvel és mentával. És a frissen szedett cseresznye, a langyos kenyér, hamuban sült pogácsa.

A hölgyek tegyék kicsit félre a táblázatokat, politikát, jogszabályokat és a gereblét, mert ez a nap vegytisztán (és még a következő kettő is nagyon erősen) a női mágia napja. Kevés jobb alkalom kelleti magát a mostnál arra, hogy felvegyük a kapcsolatot a bennünk élő Istennővel. Bizony, hejjuj!

Fésülködés, tánc, illatos olajok, gyertya, füstölő, lágy érintések, édes gyümölcsök és zene, zene, zene.

Most szólok: ma is óriási, a jövőben pedig egyre nagyobb lesz az igény a tudatosított és tudatosan alkalmazott női energetikára, ideértve annak valamennyi apró alkatrészét. És igen: mindez tanulható. A kulcs az igény a fejlődésre. Minden mást intéz a Mindenség.

Pálcák a kézben, áldás az úton.