Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Kedden még tartanak azok a fénykapcsolatok, melyeknek köszönhetően egyfelől a szokásosnál több erőt érzünk magunkban (esetleg elkezdeni új, hosszú távú dolgokat), másfelől inspiráltnak érezhetjük magunkat kapcsolataink tisztítására, valamint a feltételek újratárgyalására (célozván a szabadság külső-belső megélését).

A Holdnak köszönhetően égi háromszög alakul, melytől gyakorlati segítséget kapunk anyagi dolgaink rendezésében, a fizikai világ nyújtotta lehetőségek kiaknázásában. Bika Holdnál hajlamosak lehetünk belekényelmesedni helyzetekbe, de most kár emiatt aggódni, mert bőven van ezt ellensúlyozó energia. A szépség iránti vágyunkat azonban nem ellensúlyozza semmi (miért is kellene?), tehát Vénusz jelenlétére bizton számíthatunk a hétköznapok profán eseményei közepette is – már amennyire profán eseményekről egyáltalán beszélhetünk az emberlét vonatkozási rendszerében.

Megfelelően hasznosítván gondolataink rendező aspektusait, az elkövetkező néhány napban lehetőségünk van gyökeres és radikális változásokat kigondolni, azokat kommunikálni az összes érintett felé, mégpedig úgy, hogy az életünket mindeközben megtartsuk az előre-felfelé pályán. Ha eszünkbe jut életirányunkat, hivatásunkat érintő új ötlet, amiben esetleg ott lehet a korábban vetett magok learatása, érdemes rögvest megvalósításhoz látni. Ideje van a szüretnek.

Pálcák a kézben, áldás az úton.