Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com (In Cathedrals of the Forest)

Kép: alphacoders.com (In Cathedrals of the Forest)

Szerdán egzakt a mágikus szerelem aspektusa. Mély lelkiség jellemzi, és kap némi karmikus színezetet, egyrészt mert a szerelem életünkben képtelen nem sorsszerű lenni, másrészt mert kozmikus értelemben a rendrakáshoz hozzátartozik az aratás is: azt aratjuk, amit életünk múltjában és elmúlt életeinkben vetettünk.

Ezen a napon egy másik fontos fényszög is pontossá válik, mégpedig az, amelyik gondolatainknak szupererőt kölcsönöz, illetve radikális fordulatot hoz világnézetünkben. Arra azért ügyeljünk, hogy kommunikációnk ne hasonlítson egy nitrogénbombáéhoz…

Az önfigyelés indokolt egyébként is (MINDIG indokolt…), tekintve, hogy hajlamosabbak vagyunk a felcsattanásra, a türelmetlenségre, mint más időkben. Ez egy átvonuló hatás, melyet a Kos jelén átúszó Hold okoz, azonban – mivel a Hold lélekjelölő, és a lélek a földi élet egyik fő hajtóereje – ezek az időszakok mindig tüzesek, lobbanékonyak, szenvedélyesek, érzékenyek és érzelgősek. Olyannyira, hogy a többi befolyásoló tényezővel összeadódva még a hisztinek sem lehet kizárni a lehetőségét alapállapotban nyugodt, kiegyensúlyozott embereknél sem.

Ami egyik embernél hiszti, az a másiknál kezdeményezőkészség, lelkesedés, új utakat indító szenvedély. Az erő adott, az irány megint saját hatáskör.

Pálcák a kézben, áldás az úton.