Oldal kiválasztása

Szombaton lelki szempontból nem pihenünk. Hatalmas erők mozognak majd, segítik a mélységek érzékelését, a spirituális tapasztalást, és az álmok megvalósítását anyagi szinten.

Természetesen mindenkinek, mindig, minden pillanat optimális az álomvalósításra, és tudván tudjuk, hogy az optimális már eleve felsőfokú jelző, és mint ilyen, nem fokozható, tehát nem létezik olyan, hogy „legoptimálisabb” (hoppá! nálam is működik a Szűz Merkúr, és ezt nem is cenzúrázom ki, hogy lássátok: tudok én is példája lenni a szellemi szőrszálhasogatásnak!).

Kép: commons.wikimedia.org

Kép: commons.wikimedia.org

Szóval mindig van alkalom megvalósítani az álmainkat, de ahogy egyes állatok egyenlőbbek a többinél, úgy egyes időszakok is jobbak az általában jónál.

Következésképp – száz szónak is egy a vége – akinek van álma, lásson valósításhoz hamarjást!

Mialatt pedig építjük álmaink valóságát, figyeljünk arra, hogy művészi erőinkben az igazság jelenik meg, és az isteni szeretet.

Ugyanennek a csodálatos energetikai szövődménynek folyományaként vagyunk képesek szerelmünkkel, a női (szexuális) energia varázslatával megidézni kapcsolatainkba a sugárzó, feltételek nélküli, szárnyakat adó szeretetet.

Beszéltünk már a szeretet ilyenségéről, aki ismételni szeretne, talál rá írást a Kavicsok archívumában például itt, vagy emitt. Most elég, ha szem előtt tartjuk, hogy a harmónia szép párt alkot az Igazsággal, és hogy a női eszköztárnak a sugárzó szeretet, a büszke vállalás sokkal inkább része, mint a harc és az erőfitogtatás.

Meg aztán könnyebb is így.

Zengessétek a Jupiter-Vénusz dalait Magatokban, aztán idővel még ásunk ennél mélyebbre is ebben a témában. Most, elsőre elég, ha az illatát, a hangulatát megérzitek.

Pálcák a kézben, áldás az úton.