Oldal kiválasztása

Vasárnap és hétfőn érkezik a szeretet tisztító aspektusának tapasztalási lehetősége. Úgy is érthető ez, hogy az áramlani engedett szeretet tisztít és felszabadít. Ha belőlem szeretet indul el, az gyógyítja a kapcsolataimat, gyógyít engem is. Ha (képzeletben legalább) szeretettel át tudok ölelni egy helyzetet, egy társamat, aki megbántott, aki gyűlöl vagy haragszik rám, függetlenítem magam a köztünk lévő lehúzó köteléktől. Szabaddá válok, függetlenül attól, ő hogyan éli meg kettőnk kapcsolatát.

Az elengedő, feltételhez nem kötött szeretet nem csodákra képes, hanem maga a csoda.

Szintén szeretet-síkon másfajta lehetőséget is kapunk, mely arról szól, amikor nem mi árasztjuk, hanem mi érzékeljük a szeretetet. Megfürdetjük lelkünk, megmossuk arcunk a Mindenség szeretetének gyógyító erejében. Meditációnk, merengésünk tárgya, hogy érzékeljük, átéljük és tudatosítjuk a felénk áramló szeretetet. Jó érzés beleérezni abba, hogy védett, biztonságos fészekben vagyunk, vigyáznak ránk, szeretnek bennünket.

heart

Az ember, aki képes szeretni, ugyanakkor képes a szeretet elfogadására is, könnyen válik szabaddá. Az ember, aki tudja, hogy a Mindenség szeretete végtelen és múlhatatlan, nem fél. Szívünk akkor szabadul ki a rákényszerített rabságból, ha engedjük küldetése szerint szeretni, és bebocsátjuk hozzá a Létezés gyémántfényű sugarait: az Isten-gyermek bizonyosságát arról, hogy itt minden játék, itt minden érte van, itt minden varázslat.

Pálcák a kézben, áldás az úton.