Oldal kiválasztása

Pénteken nagyobb rálátásunk nyílik azokra az eredményeinkre, melyek a múltban elvetett magocskákból bújtak elő. Sokszor szemérmeskedünk, nem merjük elfogadni, ami valóban jár nekünk. Figyeljetek oda, ez nem biztos, hogy jó taktika! Ha megdolgoztatok valamiért, ne féljetek a gyümölcsért nyúlni. Örüljetek, hogy eredményesek vagytok, és várjátok el a jutalmat az Élettől. Alanyi jogon jár minden szépség, minden édes termés. Az Isten-gyermek jogán.

131018

Vegyétek észre, mely életterületen ért már be a vetés, és kezdődjön a szüret! Bátran, emelt fővel, büszkén. A tudatos ember nem kér folyton elnézést azért, mert létezni mer. Ez az attitűd már elavult.

Péntekről szombatra virradó éjjel teljesedik a Hold. Ekkor fontos üzeneteket, figyelmeztetéseket kapunk álmunkban életünk, sorsfeladatunk kiteljesítésére vonatkozóan. Ha van kedvetek, döntsetek úgy, hogy tudatosak lesztek ezekre az álmokra, felébredtek utána, áthozzátok és megértitek a lényegi üzeneteket. Aki elég tökös ahhoz, hogy elkezdje az álommunkát, hamar rá fog ébredni, hogy ehhez képest a multiplex-élmény szánalmas bolhacirkusz.

Gondolatainkban talán a szokásosnál többször jelenhetnek meg ezekben a napokban elmúlt események, múlt-üzenetek. Nem kell ettől sem megijedni. Tegyük mérlegre, mit tanultunk az élményből. Jobb emberré váltunk általa? Ha nem: mi lehet az, amit nem merünk bevallani magunknak? Az emlékekkel kapcsolatban általánosságban igaz, hogy ha még viszket, fáj, szúr és éget… nem értettük meg pontosan az üzenetét. A megértés úgy működik, mint egy puha paplan, mint a tavaszi eső. Beburkol, lágyít, frissít, tisztít. A megértett tanulságok már nem ijesztenek és nem fájnak távolról sem annyira, mint a megtagadott, hárított emlékek.

Ideje van most a gyógyító szeretet megélésének. A mélylélek üzenetei, a mélyben őrzött emlékek hatalmas erőt képviselnek. Ezekben a napokban minden eszközünk megvan, minden segítséget megkapunk ahhoz, hogy előhozzuk a titkokat, megértsük a tanításokat, ártalmatlanítsuk a fenevadakat. A tűzokádó, tomboló sárkány csak addig félelmetes, amíg meg nem szelídítettük. S a Teremtő elmosolyodik, ha ráébredtünk: a sárkány is mi vagyunk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.