Oldal kiválasztása

Augusztus 22-én este a Nap átlép a Szűz zodiákusi jelébe. Az előttünk álló hónapban az oroszlános lendületet és kiáradó mindenfélét átveszi az átgondolt rendszerezés, a gondolati és fizikai szintű rendrakás igénye.

Kép: oilpaintingfactory.com (Josephine Wall: Virgo)

Kép: oilpaintingfactory.com (Josephine Wall: Virgo)

A Szűz időszakához kapcsolódik az aratás – úgy sorsszerű, mint fizikai értelemben.

Tekintve, hogy minden dologra vonatkozó teljes információ megtalálható az adott dolog kezdeti pillanatainak energetikájában (mondtam már, hogy szeretem a bonyolult mondatszövést?), érdemes megnézni, milyen égi környezetben teszi meg a Nap ezt a fontos lépést. Először is ugye elhaladt az Oroszlán csillagkép szívénél – csodálatos szeretet-üzenet. Másodszor: az égen van két fontos együttállás, ami billogot nyom a következő időszakra.

1.)   Merkúr-Jupiter a Szűzben: ennek az állásnak a veleje az igazmondás. Akkor lesz rend (életünkben, a világban és emberi kapcsolatainkban), amikor az igazság kimondódik. Őszintén, tisztán, kedves határozottsággal.
Ez a két bolygó a tudás megszerzéséről is mesél: minden élethelyzetünkből tanulhatunk, ez alap. Mostanában ez a tanulás könnyebben mehet, gyorsabban kapcsolhatunk, mint máskor.

2.)   Mars-Szaturnusz a Nyilasban, az Antares csillagnál, ami a Skorpió csillagkép szíve, többrendbeli oszlop-minőség (Tejút- és Világ-oszlop és mint ilyen, megtartó erő és szeretetfolyosó). Ebből a bolygóhelyzetből sok minden ered, többek között az erő, hogy megtegyük életünk sarkalatos lépéseit. Hogy elinduljunk a tapasztalatok útján (a szájtépés ösvénye helyett). Mindezt a szeretet alapján.

+1.)   A Mars-Szaturnusz együttállás teremtő fényszöggel kapcsolódik a Halak jelében, uralomban álló Neptunusszal. Magyarul: a 2. pontban írtakat a lélek mélységei segítik anyagba valósulni, fizikai síkra jönni.

Ennyi röviden. A beavatás: figyelni és felfedezni, hogyan mutatkoznak a kozmikus energiák saját életünk eseményeiben.

Pálcák a kézben, áldás az úton.