Oldal kiválasztása

Vasárnap még mindig aktívak a harmonizáló, gyógyító energiák.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Fontossá válhat a múlt üzenete is: talán fel kell ismernünk egy szabályszerűséget, egy mintázatot ahhoz, hogy továbbléphessünk. Az előző életek üzenetei és áthozott képességei is fontosak persze, de jelen földi életünkben minden kérdés, válasz és tehetség együtt van, amivel most dolgunk van. A múlt felgöngyölítése ritkán mutat olyan megoldást, amelyet a jelenlegi élet blokkjaiból, érzelmi struktúráiból vagy egyéb varázslatokból ne lehetne levezetni.

Ehhez jön még, hogy a jövőt sem a varázsgömbben kellene lesni, hanem tudatosan alkotni, és akkor tövig közömbös, mit mondanak a tenyérjósok.

Az utóbbi időben sokat beszéltünk a gyökeres változásokról. Amennyiben ez a téma a családot érinti, idézzük eszünkbe, hogy ezek a mostani (néha sokkterápiás) átalakulások a jövő hírnökei. Azért történnek, hogy fejlődhessünk, hogy haladjunk életutunkon. Van úgy, hogy a poshadt víz csak eszméletlen nagy nyomással tisztítható meg, amit a szenvedő bentlakó élőlények esetleg robbanásnak élnek meg. Közben talán a pusztulástól is rettegnek. Egészen addig, amíg rá nem jönnek, mennyivel jobb tiszta, oxigéndús tavacskában ikrát rakni.

Mienk a diadal, ha minden változásban, minden látszólagos veszteségben felismerjük a Nagy Rendező szándékát; ha rájövünk, hogy öröm és bánat, nehézség és ajándék, cseresznye és macskagyökér egyként értünk van.

Pálcák a kézben, áldás az úton.