Oldal kiválasztása

Szerdán ismét választhatunk, milyen aspektusokból kívánjuk jobbá, teljesebbé tenni életünket. A csillagos ég ezekben a napokban is ontja a jobbnál jobb lehetőségeket.

Elsőnek itt van mindjárt a múlt üzenete: értsük meg tapasztalatainkat, mert a megértésből születik az előrelépés, a megoldások. Itt az idő, hogy megtegyünk bizonyos fontos lépéseket. Talán azt, hogy felhívjunk valakit, talán azt, hogy szeretettel elengedjünk valakit életünkből.

140305A közös múlt tisztázatlan kérdései erős kötelékek. Ha úgy érezzük, szükségünk van egy tisztázó beszélgetésre azért, hogy helyrepakolhassuk dolgainkat, ez a néhány nap jó alkalom lesz erre is. Elmúlt cselekedeteink, élményeink megértése segítenek hozzá ahhoz, hogy tisztább jövőt teremtsünk, hogy rálássunk életünknek azon ösvényeire, amelyek immár a szabad jövő felé vezetnek. Csakhogy ezeken az ösvényeken könnyebb úgy haladni, hogy nem cipeljük a múlt mázsás, hátráltató és felesleges málháit.

Ezen kívül okosan tesszük, ha odafigyelünk felmerülő gondolatainkra, különösen akkor, ha az elcsendesedés, nyugalom perceiben ötlenek eszünkbe! Ma ők is a múlt megértését, a tanulságok levonását segítik. Ha lelkünk magányra vágyik, érdemes engedni a hívásnak. Időnként mindenkinek szüksége van elvonulásra, sorainak rendezésére, erőgyűjtésre. Ne a külvilág határozza meg, mikor van szükségetek kreatív magányra, ez mindenkinél saját hatáskör.

Ha kikapcsolódásra vágyunk, vagy lélekemelő elfoglaltságot keresünk, jó választás, ha valamilyen művészi (akár alkotó, akár befogadó) tevékenységben merülünk el. Az alkotás akár váratlan eredményeket is hozhat, szerda estétől kezdődően a művészetnek és a kapcsolatoknak másfajta vonulatai kerülnek előtérbe, amelyek ismét a határok feszegetésére csábítanak.

Pálcák a kézben, áldás az úton.