Oldal kiválasztása

Vasárnap este  indul egy hosszabb időszak, amikor a rendszerben gondolkodás, az aprólékos figyelem átadja a helyét a harmónia keresésének és a (pár)kapcsolati kérdések előtérbe helyezésének. Könnyebben meglátjuk a fő mozgatórugókat, jobban odatesszük magunkat kapcsolati vonatkozásban.

Azt se feledjük, hogy ősszel megkezdődött a színházi évad (és a színház – mint tudjuk – Mérleg-típusú művészet). Egynémely remek előadás beavatási szintű minőségeket hozhat életünkbe anélkül, hogy saját bőrünket vinnénk vásárra. Ehhez persze tudnunk kell, melyik színdarab szól nekünk.

A hét vége ugyanakkor remek alkalmat kínál az elcsendesedésre, a belső figyelemre. Vasárnapra is igaz, hogy könnyebben rááll a szívünk az imádkozásra, de jobban rá tudunk látni a nagyobb ívű összefüggésekre, és képesek leszünk tenni is távlati céljaink megvalósulása érdekében. Még mindig ne lepődjünk meg, ha imáinkat egyszer csak misztikus felismerések követik. Ez volna ugyanis a cél.

A tanulni vágyók ebben az időszakban gyorsabban átlátják az anyagot, megértéssel könnyebben megy minden szellemi tevékenység.

Pálcák a kézben, áldás az úton.