Oldal kiválasztása

Vasárnap legyen bekészítve néhány papír zsebkendő, ugyanis lelki-érzelmi téren erős tisztulás várható. Megjelenhet a polaritás (aminek más megjelenési formája a veszekedés, ellentétek), és a lelki szintű önámítások. Most ébredhetünk rá azokra az önvédő berögződéseinkre, amelyekkel magunk elől szökünk. A felismerés járhat némi fájdalommal. Ahogyan a gyógyulás is. A társaink felé ébredő zsigeri indulatok világítanak rá, milyen minőségeket hordunk magunkban. Érdemes ilyenkor támadás helyett szeretettel köszönetet mondani és átgondolni az új (?) tananyagot.

131215Ehhez jön még, hogy kapcsolatainkban most kifejezetten intenzív (olykor akár indulatos) a kommunikáció. Sovány vigasz, hogy a pengeváltások önmagunkról tanítanak, a fejünkre hulló cseppek sem mindig gyöngyharmat-zuhany, de ne keseredjetek el mégsem, mert élni jó!

Alkotásainkban, művészi munkánkban most megjelenik a megértés és a megértetés igénye, és (pár)kapcsolati téren is fontos az a fajta kommunikáció, amikor nem csupán a másikhoz beszélünk, hanem valódi vágyunk megérteni őt, meggondolni álláspontját, majd konszenzusra jutva magasabb szinten folytatni. Társunkkal folytatott kommunikációnk ezen a léptéken már beavatássá válik és közelebb visz az isteni igazságokhoz is.

Ezen kívül megjelenik még a gyógyítás erőteljes üzenete, továbbá a múlthoz tartozó lehúzó energiák, fénytelen helyekről történő ellépés. A mostani égi helyzethez tartozik, hogy a világban biztosan lépdelő ember tudja, mikor van ideje ellépni egy helyzetből, akár újraírni az egész koreográfiát és újat kezdeni. Ehhez persze szükség van arra a biztos tudásra, hogy soha, soha, soha nincs okunk félelemre.

Pálcák a kézben, áldás az úton.