Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Kedden a Hold a Tejúton, a Nyilas jelében jár. Az igazság tehát most érzelmi kérdéssé nemesül, és a tanulásnak, stratégiai tervezésnek is kedvez ez a nap. Lelki értelemben most abszolút igaz, hogy „irány a Végtelen”.

Ennél hosszabb időszakra szóló hatás, hogy a Jupiter – hátráló mozgásának következtében – ismét inspiráló fényszög-kapcsolatba kerül a Neptunusszal. Vagyis mostanában újra lehetőséget kapunk lelki dolgaink rendezésére. Hangsúlyossá válnak azok az érzelmi minták, amiket ideje befejezni. A karmikus és/vagy generációs verkliket megnyugtatóan, gyengéden, minimális fájdalommal le tudjuk zárni.

Jellemző lesz a teremtés, az alkotás vágya a közeljövőben. Mindezt valamiféle általunk alkotott (vagy fontosnak tartott) rend(szer) érdekében. Az inspirációt ezúttal a misztika és a lélek mélységeinek feltáratlan, kiaknázatlan tartományai adják. Az elkövetkezőkben az érzelmek útján (az érzelmek felvállalásának és megélésének útján) találhatunk rá az igazságokra, és a fontos tanulnivalókra. A jó hír: van idő most alaposan, szisztematikusan haladni. Nem hajt a tatár. Most a tatár is a belső világával szöszmötöl.

Pálcák a kézben, áldás az úton.