Oldal kiválasztása

Spirituális szempontból az alkohol általában sem szerencsés, de a következő bő egy hétben kifejezetten negatív hatásokkal számolhatunk, ha alkoholt fogyasztunk (illetve ugyanúgy igaz ez a különféle kábítószerekre és addiktív anyagokra). Helyette választhatjuk, hogy elmélyülünk a spiritualitásban. A meditációs gyakorlatok könnyen és jól működnek mostanság, és a magas szintű művészetekben is csodákat találhatunk.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Ha nem is ez a pár nap lesz az, amikor szembenézünk a problémáinkkal és nevükön nevezzük démonainkat, azért igyekezzünk elkerülni az önámítást.

Érdemes közelebb kerülni a természethez és figyelni lelkünk sugallataira, akár konkrét dolgokban is. Amikor kellemes, lélekemelő zenét hallgatva elmerengünk, megadjuk az esélyt a Mindenségnek, hogy a látszólag semmiből megjelenő képekkel, beugró gondolatokkal segítsen, vezessen bennünket saját utunkon. Igen, álmodozni is ér.

Álmainkban a termékenység üzeneteit kaphatjuk, általánosságban pedig most jobban rá tudunk látni minden olyan dologra, ami az emelkedést segíti életünkben. Akár anyagi értelemben is. Könnyebb a séta, ha pontosan tudjuk, hova kívánunk eljutni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.