Oldal kiválasztása

Kialakulóban van a Mars és a Neptunusz szembenállása. A részeg katonák támadásától csak annak kell rettegnie, aki a létezésnek azt a szintjét éli, ahol az ilyen események előfordulnak.

Kép: digital-art-gallery.com

Kép: digital-art-gallery.com

Szépen kérlek Benneteket, ne dőljetek be a riogatásnak, még akkor sem, ha (látszólag) tudományosan és/vagy spirituálisan alátámasztott forrásból látszik eredni. Tüsszentésgyorsan lépjetek meg abból a kórházból, ahol félelemmel operálnak!

A Mars-Neptunusz kapcsolatának lehetséges olvasata, hogy a befejezések, lezárások adják meg a szükséges erőt ahhoz, hogy új dolgokba fogjunk az életben. Vagy, ami egyébként már elég régen érezhető: a spiritualitás terén elképesztő ütemre váltottak az események. Zajlik a lelki-érzelmi dolgok helyretétele, ezzel együtt egyre gyakrabban lebben fel a fátyol mély lelki tartalmakról, előző életes történetekről, jelenig ható történésekről, rejtett titkokról.

Azt azért érdemes észben tartani, hogy semmit nem mutat meg nekünk a Mindenség, amire lelkünk nincs még felkészülve. Ezért nem vagyok híve annak, hogy „látóhoz” járkáljunk, felfeszítsük a pecséteket, szétrángassuk a fátylakat, erőszakkal utazzunk vissza előző életekbe. Mert az erőszak nyomán sokszor olyan dolgok tárulnak fel, amelyek fogadására nem vagyunk még felkészülve. Mintha a kisgyermek feszítené fel a vérszomjas oroszlán ketrecének zárját.

Mindennapi lecke haladóknak: befelé induljatok, saját érzelmeitek és hétköznapi élményeitek mentén. Ezek vizsgálata, megértése fog elvezetni a legmélyebb titkokhoz, a legbelső szentélybe. Ezen az úton mindig biztonságban vagytok, a tempót mindig lelketek teherbíró-képessége diktálja. A rendszer alkotója ismeri a dörgést. Érdemes legalább olykor bizalmat szavazni Neki. Mit gondoltok?

Pálcák a kézben, áldás az úton.