Oldal kiválasztása

Ha van kedvünk, szentelhetjük a vasárnapot a kikapcsolódásnak, a feltöltődésnek. Lelki értelemben úgyis lesz tanulnivaló, de az Igazsághoz vezető út nem feltétlenül a könyvtárban kezdődik, nyugodtan rá lehet találni megváltó megoldásokra és isteni filozófiai töprengetőkre a természet lágy ölén is.

Jó, ha ügyelünk arra, hogy ne kényszerítsük lelkünket hazugságra. Nincs egyértelmű recept, mikor mit üdvös mondani, vagy elhallgatni. De tudjátok: van az a szorító érzés a Napfonat körül, ha kimondtunk valamit, ami lelkünk ellen való, vagy épp elhallgattunk valamit, ami nagyon kívánkozott volna kifelé. Mindkét állapot feszültséget szül, belső konfliktust. Az értékes erőt és időt kár ilyesmire vesztegetni. Főleg most, amikor az emelkedő Fény mindent átjár, mindennek erőt ad, amire figyelmünket fordítjuk.

140615Anyagi értelemben kreatív, fokozottan termékeny időszak kezdődik, hiszen a Vénusz belép a Bika csillagképbe, ez pedig bőséget jelent, gyümölcsöket, szerelmet. Továbbá finom ételeket, ízletes italokat, érzékcsábítgató élményeket.

Tudtátok, hogy van olyan opció is, hogy megáldjuk az ételt és az italt, mielőtt a szánkhoz emeljük? És tudjátok, hogy szükségképpen mindig azt az információt visszük testünkbe, ami körül érzelmeink és gondolataink járnak étkezés közben? Nem szavazás vagy hit kérdése.

Pálcák a kézben, áldás az úton.