Oldal kiválasztása

Péntekre virradó éjjel álmaink arról hozhatnak üzenetet, milyen konkrét lépéseket tehetünk a termékenység (és a bőség) érdekében. Napközben érzelmeink vezetnek azokhoz a válaszokhoz, amelyek az emelkedés lehetőségét mutatják életünkben.

Fotó: Peter Farmer

Fotó: Peter Farmer

A misztikus utat járóknak ez a hétvége gyökeres változásokat ajándékozhat. Elképzelhető, hogy hirtelen szintugrás következik be egy régóta stagnáló képességben, vagy a spiritualitással kapcsolatos felismerések hoznak változást anyagi szinten.

Ahogy feltárjuk magunk előtt saját lelkünk rejtelmeit, ha úgy kívánjuk, mindinkább fogékonyak lehetünk társaink érzéseire; jobban figyelünk lelkükre, mint mondanivalójukra. Az érzelmi élmények, a lelki szintű megértések közelebb vihetnek az élet más területein is ahhoz, hogy megleljük saját szabadságunkat.

Eljött az ideje annak is, hogy ha van édesanyánkkal kapcsolatosan még felismerni, megérteni és tisztázni való, akkor álljunk neki, tegyünk érte!

A hétköznapok praktikumában előfordulhat az is, hogy engedünk valamely megérzésünknek, bevillanó gondolatunknak, és ez megteremti az anyagi fejlődés lehetőségét.

Aki gyógyítással foglalkozik, vagy gyógyulni vágyik, a közelgő napokban izgalmasabbnál érdekesebb módozatok közül válogathat. Most hatékonyak lesznek a gyógyító meditációk ugyanúgy, mint az anyagi szinten zajló gyógyító folyamatok (agyagpakolás, masszázs, stb.).

Érdemes a szokásosnál több időt szentelni a mentális regenerálódásnak is, illetve szellemi gyakorlatokat végezni annak, aki a transzcendencia területén előrelépésre vágyik.

Pálcák a kézben, áldás az úton.