Oldal kiválasztása
Kép: cotcot.hu

Kép: cotcot.hu

Kedden reggel ismét Újhold: a megújulás, új kezdetek inspiráló ideje. Ezek mellett pedig lehetőség arra, hogy meglássuk saját lelkünket, rálássunk érzelmi motivációinkra.

Ha úgy van kedvünk és megtehetjük (márpedig miért ne tehetnénk meg, nem igaz?), maradjunk reggel tovább az ágyban, vagy pihenjünk kicsit többet a szokásosnál.

Jó időszak ez anyagi dolgaink intézésére, a pénzzel kapcsolatos beszélgetések lefolytatására is. Ne lepődjünk meg, ha általános (vagy akár üzleti tárgyú) eszmecserék mélyülnek lélekcserévé, komoly spirituális töltettel átitatott érzelemfürdővé. Fontos fogalma ennek a napnak a termékenység, a lehető legszínesebb értelemben.

Emellett gondolati szinten (úgy is mint a fizikai dolgokra vonatkozó gondolatiságban) megjelennek azok a radikális, gyökeres változások, amelyek felszabadítanak, nemesítenek, előre visznek, emelnek. Aki vágyik ilyesmire vagy felkészült rá, számíthat egzisztenciális, anyagi értelemben vett átalakulásokra is. Most elképzelhető, hogy pénz áll a házhoz, de ez sem történik meg a megfelelő tudatosság elérése nélkül. Folyamatos aggódásból és félelemből elég nehéz pénzt teremteni a valóságunkban.

Ezidőtájt az is képes praktikusan gondolkodni, akinek ez általában nehézséget okoz, és ezt az erősödő képességet segítségül hívhatjuk a fent említett változások közepette. Sokat segíthet, ha naponta többször tudatosítjuk magunkban, hogy az anyagba-teremtés idejét éljük.

Pálcák a kézben, áldás az úton.