Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Nem csak hétfőn, hanem még jó sokáig kézenfogva vándorol az égen a Nap és a Vénusz. Sokaknál ez úgy jelenik meg mint inspiráció az alkotásra. Másoknál fokozott szépség iránti vágyban nyilvánul meg, vagy erős igényként a harmónia iránt.

Igyekszünk kerülni a konfliktusokat, és jobban figyelünk ilyenkor arra, hogy ne legyenek körülöttünk vesztesek. Körültekintőbben fogalmazunk, és az is megeshet, hogy valódi figyelemmel fordulunk társaink felé. És nem csupán azok felé, akiket szeretünk egyébként is.

Jóllehet a szerelem hagyományos idejeként a tavaszt tartjuk számon, most – sok egyéb mellett – ez az égi állás is nyitottabbá tesz bennünket a szerelem állapotára.

Az elkövetkező szűk két hétben angyali segítséget kapunk alkotásainkhoz, angyali üzeneteket hordoznak a művészi munkák (ez így nem pontos, hiszen a művészet mindig angyali üzenetet hordoz, legfeljebb valamikor fogékonyabbak vagyunk, mint máskor), és a Fény angyalai vigyázzák szexuális együttléteinket. Ez utóbbit csak akkor, hogyha erre kifejezetten megkérjük Őket, de ezt már tudjátok úgyis, az angyalok így működnek.

A szexualitásban egyébként az említetteknél messze több csoda nyílhat meg az előttünk álló pár napban annak, aki hajlandó odafigyelni.

Pálcák a kézben, áldás az úton.