Oldal kiválasztása

Vasárnap lazítás.

Áh, ugyan már! Csak vicceltem.

A kifejezniakarós, megbeszélős, leírós inspirációt gellerezi az érzelmek felszabadításának késztetése. Ilyenkor van az, hogy lélek szinten utasítjuk el a korlátokat.

Ne mondja meg senki, mit kellene érezzek, gondoljak, tegyek! Van nekem saját utam, ha jössz, jó, ha nem, jó úgy is. Szabad vagyok, szabad vagy.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

És ilyenkor könnyebben folynak a könnyek is. Nem a hisztizuhany, hanem a jóságos, tisztító, lélekfehérítő zuhatag. Merthogy Telihold is van, ő pedig mindig érzelmi dagályt hoz a túrazsákjában, mi meg győzzünk pislogni egész nap.

Ez a nap kifejezetten alkalmas arra, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, mégpedig lelki értelemben. Képesek vagyunk megértetni, mi lakik lelkünkben, ugyanez működik társaink lelkével is, ezért aztán ha tehetjük, érdemes vasárnapra időzíteni a lelkizős beszélgetéseket, a tisztázásokat, az őszinte beszédet.

Ha elgyávulnánk, gondolhatunk arra, hogy változatlanul rendelkezésünkre áll minden erő, minden segítség, minden eszköz, minden belátás, minden szeretet, ami utazásunkhoz szükséges. Kész az ösvény, ott a térkép, ragyog a Nap (vagy szikráznak a csillagok), Égi Anya feltarisznyázott minket… de elindulni és aztán mindig újat lépni nekünk kell.

Pálcák a kézben, áldás az úton.