Oldal kiválasztása

Az elkövetkező csodálatos hétfő támogatja a mély lelki beszélgetéseket. Üdítően sok érzelmi energia áramlik és szabadul fel, ezért aki ilyenkor lelkileg rezonál, tárazzon be komoly zsebkendő-kontingenst, aztán indulhat a lélekváltás.

Jó taktikai érzékkel rendelkező társaink bizonyosan erre az időszakra irányítják majd rázós mondanivalójukat. Ugyanis a titkok nagy része jó eséllyel magától is kiderülne, jobb színben tűnhetnek fel tehát, ha azt érzékeltetik, hogy a dolgot ők kezdeményezték.

Mostanában tartsátok észben: azért van szemünk, hogy meglássuk vele az igazságokat és társaink valódi arcát. És ugyanezért van lelkünk.

131111

Befelé figyelve, elcsendesedve megfigyelhetjük, hogy könnyen rezdülünk társaink szavai mögött a valódi mozgatórugókra, tisztábban érezzük az igazságokat, a dolgok valódi lényegét, mint más napokon. A hét elején több császár pőresége is kiderülhet.

Ha van régen húzódó jogi procedúra életünkben, most ott is új fejlemények kerülhetnek ki a cilinderből, stagnáló ügyek elmozdulhatnak a holtpontról. Más kérdés, hogy ez örömteli esemény lesz-e.

Amikor fény derül az igazságra, esetleg mi magunk teszünk meg mindent, hogy tisztán lássunk, olyan erőket aktiválunk, melyek erőt adnak ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a rendezettség, a Rend állapotához, bármit is jelentsen ez saját életünkre lefordítva.

A hét elején szívből ajánlom mind a meditációs, mind a koncentrációs praxist. Természetesen lesz, aki a maligános meditációt választja, de újra ki szeretném emelni, hogy a lehető legnagyobb mámor, amikor saját isteni lényegünkre ébredünk, meghalljuk tisztán csengő belső hangunkat és tévedhetetlenül érezzük, hogy Segítőinktől kaptunk iránymutatást.

Esetleg abba is hagyhatjuk a múlt igazságtalanságain való kesergést, és magunk kezdhetjük keresgélni az elhagyott spárgavégeket: az okkult munka (meditáció, koncentráció, álommunka) most szinte gyógypedagógiai egyértelműséggel és szájbacsócsával vezet minket a múlt igazságainak megértéséhez. Már persze ha tényleg vágyunk erre a mélylelki szafarira.

Pálcák a kézben, áldás az úton.