Oldal kiválasztása
Kép: pinterest.com (Liza Lambertini: Running with wolves)

Kép: pinterest.com (Liza Lambertini: Running with wolves)

A Szűz jelében járó Jupiter a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó lábánál, míg az ugyancsak a Szűz jelében vándorló Merkúr az Oroszlán csillagkép nemző részénél nyüzsög egész kedden, a Hold pedig kora délután átlép a Vízöntő jelébe.

Kulcsszavakban: az imádság (és bármilyen lépés, amit a Forrás, Isten, Örök Intelligencia, stb. felé teszünk) most abban segít, hogy magunk mögött hagyjuk múltunk fakult, lehúzó örökségét, és ellépjünk a méltatlan helyzetekből. Ebben hatalmas segítséget jelent saját tiszta igazságunk felvállalása.

Gondolati értelemben a termékenynél is bőven termékenyebb lesz ez a kedd. Érdemes figyelni a bevillanó sugallatokra, de a (hosszas) gondolatrendezés eredményeképp kapott ajándék-megoldás is érvényes. Ideje érkezett a rendező beszélgetéseknek, akár azzal a céllal, hogy életünk újra termőre forduljon (akár anyagi értelemben is).

A Vízöntőbe lépő Holdat tehetnénk felelőssé azért, hogy lelkünk szabadságra vágyik, szárnyalásra, meghökkentőre és különlegesre. No igen: a Vízöntőben járó Hold azt hiszem, magasról tesz a felelősségre. Talán ebben az egyben ne kövessük a példáját… Menjetek játszani, élvezzétek a könnyed, nevetős dolgokat, és ne habozzatok szabadon szeretni önmagatokat és társaitokat… vagyis felfedezni és felszínre hozni az amúgy is jelenvalót.

Pálcák a kézben, áldás az úton!