Oldal kiválasztása

A Merkúr, a Jupiter és a Vénusz együtt állnak az égbolton a Szűz jelében és a Szűz csillagképben, ez utóbbinál a második legfényesebb csillag társaságában.

Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

Hétvégén sok lehetőséget kapunk életünket rendezettebb formába hozni. Ezt már tudjuk. Az együttállás okán viszont az is kiderült, hogy ez most nem a nyers erő, agresszió és a türelmetlenség játéka. Sokkal fontosabbak a finom energiák. Az intuíció, a figyelem (úgy mint társainkra való odafigyelés), a varázslat. Ezek az eszközök most főként abban segítenek, hogy túllépjünk múltunk méltatlan minőségein.

Ha alkalmunk adódik táncolni, érdemes önmagunkat a lehető legteljesebben átadni ennek a csodának. Sokszor a tánc segíteni tud begyógyítani a lélek sebeit, megnyugtatni a háborgó elmét és szelíd mederbe terelni a forrongó gondolatokat.

Érdemes kipróbálni azt is, hogy a zene (főleg a klasszikus zenére gondolok, de semmiképp nem gondolok az ipari zajhalmazokra) segíti a gondolatrendezést, és amikor belelazulunk egy-egy zenedarabba, az ötletek, gondolatok egyre gazdagabban kezdenek áradni – attól függően, mennyi időt és figyelmet szentelünk nekik.

A tánc mellett használjuk ki a nyárvégi napsütést, töltekezzünk fénnyel, friss levegővel, mozgassuk át izmainkat a szabadban. Ne higgyétek el, hogy megéri… teszteljétek Magatokon!

Pálcák a kézben, áldás az úton.