Oldal kiválasztása

Nem szabadtéri szalonnasütésre inspirállak Benneteket, csupán jelzem finoman, hogy a nap első felében 6 bolygó vándorol tüzes jelben. Utána a Hold átevez a Bika kiegyensúlyozottabb vizeire (éljen a képzavar!), de ettől még öten továbbra is a lobogást erősítik, úgyhogy lesz energia alkotáshoz, cselekvéshez, tanuláshoz, sportoláshoz, az igazság mellett való kiálláshoz, és aki szeretné, veszekedhet is szenvedélyesen.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Szellemi működésünk fordulatszám-mérője ilyenkor jócskán a piros tartományban mozog, rengeteg jó ötletet kapunk, és mienk a megvalósításhoz szükséges erő is.

Az új ötletekkel kapcsolatban hasznos tudni, hogy amikor egy ötlet (találmány, újdonság, stb.) meg akar jelenni az anyag világában, akkor a róla szóló információt egyszerre többen is megkapják „fentről”. Sokan kapnak nap mint nap pompás ötleteket, de még csak elgondolkodni sem hajlandók felettük, az isteni sugallatok egyből megkapják az „úgysem működne” címkét. Ekkor aztán azt láthatjuk, hogy valaki más milliomos lesz rövid időn belül abból az ötletből, ami nekünk is eszünkbe jutott, de míg mi a fotelban azon gondolkodtunk, miért nem lehet megvalósítani, ő munkához látott és a megoldásokat kereste.

A másik dolog, ami történik, hogy a láthatatlan világok egy idő után megunják a zseniális ötletek küldözgetését, ha az ember szemmel láthatóan nem hajlandó figyelmet szentelni nekik, mert sietni kell vissza a mustáros kolbászhoz és a napi sorozathoz.

A mostani pár hét házi feladata, hogy gondolkodjunk el azon, milyen élet méltó az emberhez, és milyen élet nem.

Pálcák a kézben, áldás az úton.