Oldal kiválasztása
Kép: burningfireshutinmybones.wordpress.com

Kép: burningfireshutinmybones.wordpress.com

Szerdán napközben lesz egzakt a Merkúr és az Uránusz együttállása, de még a Nap sem távolodott hatótávon kívülre. Ezért még mindig erősen hatnak az újító energiák, a különleges gondolatokat csokorban kapjuk mostanság.

Mivel a Kos jelében (a Mars „uralma alatt”) tartózkodunk, előfordulhatnak szenvedélyes szóváltások is (hogy ne mondjam: viták), de ha ügyesek vagyunk, a szenvedélyeket is a helyzetek megtisztítására, adott esetben az igazság kimondására használjuk.

Sokszor előkerült már (és még fog is), hogy sem szabadság, sem tisztaság nem épülhet hazugságon. Úgy érzem, spirituális értelemben tágítanunk kell a hazugság körét; szerintem ide tartozik mindaz, ami definíció szerint ugyan nem hazugság, mégis elkendőzi a valóságot. Gondolok arra például, amikor valamit nem mondok ki azért, hogy béke legyen. Az a valami persze az energiák szintjén előjön úgyis, csak adott esetben nem egy szenvedélyes (sírós-nevetős) beszélgetésben, hanem mondjuk hasnyálmirigy-problémákban.

Azt kellene lassan bevésnünk, hogy az Univerzumnak tök mindegy, hogy egy princípiumnak mely analógiáját éljük meg a fizikai síkon. A Kozmosz azzal törődik, hogy ha valamely életben teszem azt uránuszi tapasztalat van előirányozva, akkor az legyen is meg. A szinteket pedig mi határozzuk meg, saját hatáskörben.

Pálcák a kézben, áldás az úton.