Oldal kiválasztása

Szombat reggel a Vénusz átlép a Skorpió jelébe. Ezzel a tevékenységével aktivál mindenféle olyan dolgot, amiről kiskorunkban azt mondták, hogy nem szabad, vagy büntetés jár érte. Körülbelül.

Kép: weheartit.com

Kép: weheartit.com

A szerelemben és párkapcsolatokban fellobbannak a szenvedélyek, és ezek nem feltétlenül élénksárga színűek. Most a mélyebb tónusok ideje érkezett el, és ez nem „rossz”, vagy „veszélyes”. Ideje van a lágyságnak, de – és ez van most – bizony olykor ideje van az erőnek, a lángolásnak, a markáns megnyilvánulásoknak.

A felszín karcolgatása művészi vonalon is szünetel átmenetileg. Itt is olyas irányzatok érik el lényünk mélyét, melyekben ott izzik a lelkesedés, a szenvedély. Ez amolyan „Jekyll and Hyde”-idő, Szépség és Szörnyeteg, és hasonlók. Hamupipő most szabadságon van.

A tanulási lehetőség: rettegés helyett ítéletmentes kíváncsisággal fordulni saját mélységeink (és árnyékos tárnáink) felé. Megtanulni kezelni, zabolázni a zabolázatlant. Ráébredni, hogy csodák márpedig léteznek. Minden pillanatban. Minden emberben. Minden apró rezzenésben.

Bizony ám!

Pálcák a kézben, áldás az úton.