Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Mindannyiunkban sok ledugózott, mélyben izgő-mozgó erő várja, hogy megmutatkozhasson. A hét elején vizsgázunk párkapcsolatból, mint ahogy abból is, mennyire tudjuk rejtett tartalékainkat olyan mederbe terelni, amely rendezett gondolatiságunkat támogatja.

A háttérben erősen izzít a spiritualitás a lélek minden szintjén, és változatlanul ott az energetika, amely segít racionalizálni mélyből fakadó ösztönerőinket, késztetéseinket. A „racionalizálni” nem is jó szó, inkább abban segít, hogy ezekkel az erőkkel alkothassunk az anyag világában.

Az elkövetkező néhány nap feneketlenül termékeny. Gondolhatunk fizikai teremtésre, kézzelfoghatóvá tételre, egy régi álmunk megvalósítására.

Délután még Újhold is lesz, tehát a hétfőt uraló energiák az újrakezdés, a tiszta kezdetek erőivel színesednek. Ez azt is jelenti, hogy most újult erővel kezdünk neki bárminek, aminek a másik végén a szabadság integet. Akár kapcsolati, akár anyagi, akár szellemi szabadság. Akár mindez együtt.

A minőségek az életünkben nem nagyon mozognak külön. Aki az egyik területen magabiztosan és gyakorlottan használja a kozmikus törvényeket, az a másik területen sem árul sokáig petruskát. Csak addig, ameddig kedve van hozzá.

Pálcák a kézben, áldás az úton.