Oldal kiválasztása

Szombaton még hajnal előtt lesz Újhold. A néhány napja már keresztül-kasul kitárgyalt energiák mellé ekkor a megújulás és az új kezdetek hatása is csatlakozik. Ez az az égi helyzet, amikor minden kifogás nevetségessé válik.

A péntekről szombatra virradó éjjel álom-üzeneteiben jó eséllyel ott lesz a megoldás minden olyan kérdésre, amely most nagyon fontos, akár sorsfordító. Választ kaphatunk régen pangó dilemmákra és megkaphatjuk az újrakezdés utolsó lökését ahhoz, hogy elinduljunk saját utunkon.

Saját út itt az általunk tervezett életutat jelenti, amelyen lelkesedés és az alkotás öröme vár minket. Ez az út nem jelent mások által kikövezett járócsíkon való végigdöcögést, sem mások ösvényeinek idegenként való bitorlását, sem más embernek végzett útépítési munkálatokat.

Ez az ösvény, amire a Holderő vezethet a hétvégén, a saját, egyetlen és egyéni utunk. Onnan ismerhetjük fel, hogy nem esik nehezünkre rajta járni, szabadnak érezzük magunkat, hasznosnak a tevékenységünket, megérkezünk saját életünkbe, és esténként jólesően árad szét bennünk a “minden jól van” érzése.

Ne higgyétek el! Próbáljátok saját bőrötökön!

Pálcák a kézben, áldás az úton.