Oldal kiválasztása

30-án az esti órákban áll együtt a Nap a Holddal (és ami azt illeti, a Merkúrral is még). Emellett a szépséges újhold mellett lesz még Vénusz-Szaturnusz együttállás, ami már korábban, egész szombaton érezteti hatását.

Kép: pinterest.com

Kép: pinterest.com

A Vénusz-Szaturnusz együttállás beszél a szerelemben (és általában a párkapcsolatokban) megélt tapasztalatokról. Előfordulhat, hogy (időlegesen) fontossá válnak életünkben idősebb emberek, nem is feltétlenül kapcsolati értelemben, de a kozmikus tanulmányainkkal kapcsolatban mindenképp.

Lehetőségünk nyílik tapasztalni az idő (beérés) fogalmát akár szerelmi téren. Helyet kér magának a türelem és a fizikai tapasztalatok mellett a(z esetleg nem túl gyors, de mindenképpen) folyamatos fejlődés, előrehaladás. Esetleg itt lehet az ideje megtenni bizonyos (távlati) lépéseket…

Az újhold pedig a lélek mélységeiről szól. Érintett lehet a méltó lezárás(ok)ra épülő új kezdet, valamint annak a kiemelt jelentősége, hogy mit zárunk le, mitől búcsúzunk, mielőtt valamilyen új úton indulunk el. A halálról (elmúlásról) való töprengésnek is helye van ilyenkor, különösen a közelgő mágikus napok tükrében.

Igen, az elkövetkező három napban elvékonyodik a látható és láthatatlan világokat elválasztó függöny, és előfordulhat, hogy (spontán módon akár) fel is lebben egy időre. Ha számítunk erre, nem kapunk frászt, nincs is mitől.

A vasárnap este különlegesen jó alkalmat kínál a mély lelki beszélgetésekre. Könnyebben jönnek felszínre érzelmek, sőt, akár az okkult témák is tiszteletüket tehetik. Hogy a szexualitás mágikus vonatkozásairól ne is beszéljünk… vagyis de.

Pálcák a kézben, áldás az úton.