Oldal kiválasztása
Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

A Vénusz ismét emelő fényszög-kapcsolatba keveredik az Uránusszal, amely reláció 23-án csúcsosodik, de hatása több, mint egy héten keresztül szállítja a boldogságot és csupacsodát. Tekintettel a tüzes jelek érintettségére, várható némi szenvedély és impulzivitás ebbe az egyenletbe.

Egy szinten a művészetről és a különlegességről (egyéni ízekről, meglepő hatásokról és/vagy fordulatokról) szólnak a mesék, más szinten viszont a szerelem és a szabadság (tisztaság) érintett. Engem elsősorban ez utóbbi érdekel, hiszen most kapcsolati vonalon intenzívebbnek tűnik a tanulási folyamat a környezetemben, mint művészeti vonalon, de ez talán csak az én szubjektív érzékelésem.

Mindenesetre érdemes figyelni arra, hogy új, gyönyörű lehetőséget kapunk párkapcsolataink megtisztítására, illetve azoknak a szerelmeknek a felvállalására, amelyek már a küszöbön toporognak bebocsáttatásra várva. Fontos, hogy az új kezdetekben már a tisztaság és őszinteség minősége jelenjen meg. Ezek mellett lényegi szerepet kap a felvállalás is, és a cselekvő fellépés. A csillagképi értelmezés megint behozza a múlt üzeneteit. Akár megértésként, akár úgy, hogy a múlt alakjai térnek ismét vissza. A „múlt” értelmezésébe olykor beleszámít az „előző életek” kategóriája is.

Csak hogy ne unatkozzunk.

Pálcák a kézben, áldás az úton.