Oldal kiválasztása

Aki hétfőről keddre virradóra alszik valamennyit, már álmában tapasztalhatja, hogy valami csoda történik. Aki bulizik, annak érdemes csínján bánni az alkohollal. A drogokat azért nem írom, mert tudom, hogy nem éltek ilyesmivel.

Ezen az éjjelen lelkünk mélységeiből hoznak üzenetet álmaink. Előfordulhat, hogy ébren is álmodunk, vagy hosszabban időzünk két világ határán, esetleg komoly spirituális tapasztalásaink keletkeznek.

És igen, ilyenkor könnyebb hazamenni is. Ha valakinek van „haldokló” a környezetében, búcsúzzon el, és igyekezzen azon, hogy a távozni készülőben megszűnjön a félelem, és méltó módon tehesse le fizikai lét-ruháját.

Kép: witcheri.blogspot.com

Kép: witcheri.blogspot.com

A reggeli óráktól pedig készülhetünk arra, hogy női energiáink kifelé irányultabban, felpörögve kezdenek működni. A hölgyek nőiessége ilyenkor jobban igyekszik megnyilvánulni minden szinten, és könnyebb erősíteni az önbizalmat is.

Aki érdekelt a művészetekben (ne feledjétek: művészet lehet bármi és minden, tehát ha jól dolgozunk, mindenki érdekelt a művészetekben!), most könnyebben alkot, több lelkesedéssel vetheti bele magát a teremtésbe.

Egyébként is, a most kezdődő négy napban a rálátás, a kifelé hatás erősen átjárja életünket, hiszen ez alatt az idő alatt négy égi vándor is az Oroszlán zodiákusi jelében tartózkodik. (Négy napon át négy bolygó: aki be van hangolva számmisztikára, nyugodtan levonhat ebből is következtetéseket.)

Alacsony szinten ez az állás megjelenhet úgy, hogy kicsit eltájolván érzékelésünket azt hisszük, mi vagyunk az Univerzum közepe, a többi meg mind hülye, és szent feladatunk, hogy megmutassuk, megmondjuk, megváltoztassuk, irányítsuk (stb.) az emberiség zömét. Ha nem akarja, akkor is, mert mi még akarni is jobban tudunk, hogy a döntést és helyzetértékelést már ne is említsük.

De tudom, hogy ez Nálatok nem pálya, csak azért írom, hogy tudjatok róla, hogy létezik ilyen, és felismerjétek, ha egy távoli ismerős mesél erről.

Magas szinten pedig ismét lehet tobzódni. Most uralkodhatunk saját életünkön, ráláthatunk gyengeséginkre, értékeinkre, kezünkbe vehetjük a gyeplőt (és még mindig csak a saját életünkről beszélünk!). Gyakorolhatjuk a rálátó, megértő, sugárzó szeretetet, és itt az ideje a gondoskodásnak, védelemnek, és – nagyon fontos – a bátorságnak is.

Hajlamosabbak vagyunk ilyenkor ordítva védelmezni szeretteinket, a nálunk gyengébbeket (ki amit szeret), és nagyon nem észrevenni, hogy árnyékra vetődünk, mert ott védünk, ahol senki nem támad senkit.

De ilyenkor ilyenek vagyunk. Mert ilyenkor valahogy erősebb a tartásunk, jobban kihúzzuk magunkat, kiegyenesedik a gerinc.

Sokaknak ez az időszak elhozza a büszkeség érzését. Minekutána pedig még mindig nagyon fontos a múlt üzenete, akinek kedve van, akár össze is rakhatja a téglákat: szabad a múlt értékeire is büszkének lenni.

A többit meg gondoljátok tovább!

Pálcák a kézben, áldás az úton.