Oldal kiválasztása

Másodikáról harmadikára virradó éjjel különleges Újhold lesz. Az Újhold általában megújulást, új kezdeteket jelöl, de (mivel Hold) kikerülhetetlen aspektusa a lélek, a lelki megújulás. Ezen a csodálatos éjjelen ez az üzenet a Nap égi útjának legmélyén teljesedik ki, varázslatos égi háttér előtt. Ennek a jelenségnek mélyebb-sekélyebb szintjeit érzékelhetjük attól függően, mennyire tudatosan éljük életünket. Nem véletlenül volt szó néhány napja az álommunkáról, az álmok üzeneteivel való együttműködésről. A most következő éjjelen arról szólnak álmaink, miben szükséges megújulnunk ahhoz, hogy felébredjenek a bennünk szunnyadó gyógyító minőségek. Meglehet, hogy álmunkban konkrét ötleteket kaphatunk, milyen módon gyakorolhatjuk a (gyógyító) szeretet csodáját.

131203

Azért regélek ennyit a mostani Újhold csodájáról, mert most ad a bontatlan sötétség mélye lehetőséget arra is, hogy felfedezzük: tökéletesen elég, ha a Teremtő gyémántfénye (=a Szeretet teljessége) világítja be utunkat. A világosság, a Fény, a Tudás mind-mind belső kategória, ezek eredője mélyen bennünk van, minden titkos pecsét kulcsa nálunk van már. Nincs olyan, hogy rejtett tudás, nincs olyan, hogy börtön. Ezt a tudást frissíti fel lelkünkben a máról holnapra virradó éjjelen újjászülető Hold-erő.

Sokan vagyunk, akik érzik a levegőben, hogy változás akar történni, hogy valami új akar megjelenni életünkben. A következő éjjelen kapott álomüzenetek megmutathatják az irányt, amerre ezt a változást kereshetjük. Ha figyelünk megérzéseinkre (de legalább bizonyos élethelyzetekben spontán módon ébredő érzelmi reakcióinkra), választ kapunk, mely területekre figyeljünk kifejezetten annak érdekében, hogy alakítói lehessünk életünk művének.

Tudjátok: olyan ez, mint viharos szélben biciklizni. Ha tudom, merről fúj a szél, megtervezhetem útirányomat úgy, hogy hátamba kapjam a szelet, hogy a természet erői repítsenek célom felé. Vagy legalább ne akadályozzanak. De ha nem vagyok tudatos, vagy nem látom az alternatív lehetőségeket, akkor sokkal több energia, fáradság és küszködés lesz az út. (Ez is tökéletes megoldás természetesen, van, aki úgy van bekötve gyárilag, hogy az élet minden aspektusát kizárólag vérbe és izzadságba áztatva szereti megélni, Nekik nem szól ez a bekezdés.)

Továbbra is él az az égi élőkép, amely erőt ad szavainknak, tövig nyomja a gázt gondolkodásunkban. Könnyebben megy most a tanulás és általában könnyebben értjük meg a másik embert, tehát érdemes fontos megbeszéléseket, tárgyalásokat ezekre a napokra időzíteni. Nagyon fontos azonban az, hogy ha nem érezzük úgy, hogy minden szükséges információt megkaptunk, ami ahhoz szükséges, hogy határozni tudjunk, kérdezzünk, vagy szabjunk meg határidőt a válaszadásra. Amennyire lehet, érdemes elkerülni a „csak itt-csak most” helyzeteket. Ha valamire azonnal rádobban a szívünk, akkor nosza! De óvakodjunk azoktól a bombaüzletektől, amelyek első pillantásra ellenérzést váltanak ki belőlünk, mert ezekről többnyire később be is bizonyosodik, hogy az első megérzés volt a helytálló, akárhogy feldíszítette nekünk a dealer habcsókba és cukormázba. (Mit csinál a bomba? Letarol minden életet maga körül, pusztulást hoz, rombolást… és csak azoknak hoz hasznot, akik odakészítették. Csak mondom.)

Pálcák a kézben, áldás az úton.