Oldal kiválasztása

Engedjétek meg, hogy keddre újra előássam szeretett gumicsontomat, az elengedést. Az elengedés varázslat, az elengedés művészet, az elengedés tánc. De azért lehet gyakorolni.

Az égi erők többszörösen aláhúzzák, hogy lépjünk el múltunk fénytelen helyzeteiből, haladjuk meg a méltatlan létformákat. Ehhez erőt, segítséget kapunk. Minden megaláztatás, amihez nem ragaszkodunk tovább és minden lehúzó, súlyos teher, amit levágunk magunkról, segíti emelkedésünket. Az idejétmúlt, sötét, stb. (lásd előbb) dolgok elengedése gyógyulást hoz, belső késztetéseink kézbentartását irányozza elő. Teljesen megéri.

131126

Kedden – is, de a mostani pár napban végig – nagyon hatékonyak a koncentrációs gyakorlatok, de a hétköznapi életben is könnyebben összpontosítunk, mint egyébkor. Ha van bonyolult megoldandó feladatunk (na, ne már, mindenkinek van!), azt érdemes mostanra időzíteni, amikor jó eséllyel hamarabb megtaláljuk a megoldást az összpontosított gondolati energiáknak köszönhetően.

Ez a csodás kedd kipárnázza a lehetőségek pamlagát a titokkutató értelemnek. A megzabolázott, célra törő gondolatok a legvastagabb, legnehezebb láncokat és ajtókat is felpattintják. Lehet érzelmekről, érzelmi igazságokról is gondolkodni. Átmenetileg. Aztán úgyis rájövünk, hogy jobb, ha az érzelmeket megéljük, átadjuk magunkat nekik, hagyjuk, hogy elgyengítsék lábunkat és finom megadással elfogadjuk ajándékaikat… majd hálásan és szeretettel elfogadjuk azt is, amikor tovább indulnak.

Pálcák a kézben, áldás az úton.