Oldal kiválasztása

Csütörtökön a Hold szenvedélyeket és tüzes érzelmeket közvetít; a nap második felében mindezt átszínezve a szabadság vágyával, valamint felhívja a figyelmünket az érzelmek tisztítása, az érzelmi kapcsolatok tisztázása idejére is. Ez most az a helyzet, amikor tiszta vizet önthetünk különböző poharakba annak érdekében, hogy most induló dolgainkba már ne keveredjen sunnyogás és hazugság.

Kép: napilap.ro (Nimród)

Kép: napilap.ro (Nimród)

Ez önmagában is szép feladat már, de a kozmikus ajándékkosárban még további meglepetések is lapulnak. A Nap ugyanis arra hív bennünket, hogy álljunk ki magunkért, magyarul vállaljuk fel szívünk szerinti kapcsolatainkat, tevékenységünket, és egyáltalán: mindent és bármit, ami életünket magasabb szintre emeli, illetve bennünk él tiszta vágyként.

Ezekben a napokban aktívan mozognak az önlegyőzés erői: lehetőségünk van a bennünk élő „sötét” késztetéseket felismerni és meghaladni. Talán hasznos elismételni: a harcos a legritkább esetben küzd a külvilágban. Továbbá: a döntéssel, hogy lelkünk szerinti sorsunkat éljük, egyszersmind felvállaljuk a ragyogást, a boldogságot, az önazonosságot és a kapcsolódó értékeket.

Függetlenül attól, hogy erről a döntésünkről más emberek mit gondolnak.

Pálcák a kézben, áldás az úton.