Oldal kiválasztása

Hétfőn lelki értelemben hajlamosak lehetünk a végletességre. Meditációs élményeink és spirituális gyakorlataink kapcsán fontos megértésekre tehetünk szert, és az ilyes tevékenység közben angyali világoktól kapunk segítséget, útmutatást, irányítást. Ki amit kér.
Felismeréseink és okkult inspirációink pedig indikátorai lehetnek annak, hogy anyagi szinten valósítsunk meg radikális, gyökeres átalakulásokat. Nem ritka ilyenkor az újjászületés sem.

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Lassanként elkezdhetünk arról is töprengeni, milyen értékeket lenne ideje felvállalnunk, és mik azok az ideák vagy gyakorlati minták, amelyekért akár erőteljesen is ki kell állnunk. Nem mondom, hogy indítsunk szabadságharcot, vagy viselkedjünk agresszíven, mert az nem elegáns. Viszont az fontos, hogy legyenek olyan belső tartóoszlopaink, amelyek nem engedik szétfolyni életünket. Ezt hívhatjuk akár belső zsinórmértéknek is. Mert ezek azok a varázseszközök, amik erőt adnak és hitet, töretlen lendületet akár egy egész világgal szemben, akár környezetünk ellenséges kémiai közegében is. És ez nem egyenlő a fanatizmussal. Érezzétek meg a különbséget, érzékeljétek a lényeget! Pünkösd hétfőn nyitva a csodák kapuja. Újra mondom: eretnekeknek is.

Az én lelkemben lakó Teremtő Isten szereti a merész, vidám, vagány lelkeket. Hát a Tietek?

Pálcák a kézben, áldás az úton.