Oldal kiválasztása

Kedvesek,

Ez most egy rendhagyó bejegyzés. Az Égi Erők az én (magán)életemre is hatnak, és ez így rendben van. A hatások következményeként azonban sok dolog változott, és változik most is.

Kicsit visszavonulok most a „nyilvánosság” elől abban az értelemben, hogy nem feltétlenül fogok minden áldott nap bejegyzéssel jelentkezni egy ideig.
Befelé fordulás van most nálam, átrendezés, és amikor ezzel készen vagyok, újra nyitok majd (amikor már pontos dátumokat tudok, ki fogom írni).

Sok kérdést, megkeresést, érdeklődést kapok Tőletek, köszönet érte! Kis türelmeteket kérem, amiért nem tudok most nagyon előre időpontot keresni, megerősíteni, javasolni. Amint újra csendesebb vizekre evezek, válaszolok. Sőt, folyamatosan válaszolok, csak most rövidebb etapokban számolok.

A csoportokat, az őszi elvonulást és az egyéni konzultációkat, elemzéseket (amiket már elvállaltam) teljes lélekkel viszem. A karcsúsítás a napi üzeneteket érinti egyelőre csak.

Valamint egy kicsit a Lilith-napot is: ebben az évben már csak november 7-én lesz ilyen alkalom, és várhatóan a következő is jövő tavasszal lesz csak. Tehát aki szeretne: most legyen ott. Erről a részletek itt.

A helyszín az Anahita Jóga- és Szellemi Központ:
http://thetahealinganahita.hu/
A részvételi díj ezúttal 18.000,- Ft, és javasolok előtte egy szertartást is (erről bővebben e-mailen írok annak, akit érdekel). Kérlek, ha szeretnétek jönni, a szokásos lilith@lilithcadmon.hu e-mail címen jelentkezzetek.

Addig is Isten áldjon Benneteket, köszönöm, hogy figyelemmel kíséritek a dolgaimat.

Anikó