Oldal kiválasztása
Kép: glogster.com

Kép: glogster.com

Vasárnap már erőteljesen érezhető a Vénusz-Plútó szembenállás. Magyarul: a kislányok fantáziáját ismét piszkálni kezdik a rosszfiúk, vagy a pajkosságok. Ilyenkor a művészetekben is fogékonyak vagyunk a keményebb megjelenítési formákra, és szexuális téren sem bánjuk, ha a mamuszt és fejkendőt felváltja valami tűsarkú lakkcsoda.

Ha nem akarjuk ezt a szép égi helyzetképet profanizálni, még mindig marad az a magyarázat, mely szerint megérkezhetnek életünkbe azok a karmikus szerelmek (vagyis inkább szenvedélyes kapcsolatok), amikkel még nagyon adósak vagyunk tapasztalati listánknak. Előfordul, hogy ezekkel az érzelmekkel semmi egyéb dolgunk nincs, mint megélni őket. Az elsöprő, gyémántot is megolvasztó szenvedély gyakori jellemzője, hogy hamar ellobban, hiszen az ilyen intenzív lángolást hosszú távon még a csabai kolbász se bírja.

De azért amíg tart, amíg épít és ajándékot hoz, addig kár kimenekülni belőle. Éljen a szauna utáni jeges csobbanó, a jalapone és a parázson járás! Ilyenkor kifulladásig táncolunk és zokogásig kacagunk.

Disztingválni ráérünk később is.

Pálcák a kézben, áldás az úton.