Oldal kiválasztása

Csütörtökön reggel (6-7 óra körül) érdemes alkalmat teremteni magunknak egy rövid (?) szeretet-meditációra. Ebben az időpontban ugyanis nyitottá válik egész lelkünk a szeretet áramoltatására, és megérezhetjük, mit jelent eggyé válni az isteni ragyogással. Ez az időpont hordozza azt a transzcendens élményt, amikor az ember képessé válik az őt a Teremtéssel összekapcsoló tiszta Fényt érzékelni, ekkor fel tudjuk venni a kapcsolatot a Mindenséggel (vagy Istennel, ahogy tetszik).

Kép: alphacoders.com

Kép: alphacoders.com

Aki inspirációt érez arra, hogy új aspektusokat fedezzen fel a nőiséggel kapcsolatban, meg kívánja érteni a női létezés szakrális vonatkozásait, isteni eredetét és egyéb hasonló ínyencségeket, annak ez az időszak tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Elérkezett ugyanis az ideje, hogy újraszőjük a nőiséggel kapcsolatos idealeplet. A változások (szépen, csendben és többnyire nem a kirakatban) önmaguktól történnek, alkalmazkodván a teremtett világba visszalopakodó, régtől fogva létező Rendhez. Csupán szemek és szívek kellenek, akik hajlandók ezt észrevenni és előmozdítani.

A Nap ezekben a pillanatokban kerül kapcsolatba a Tejút erőivel, mikor lenne alkalmasabb időpont a rálátásra, a megértésre, a világos üzenetek anyagba hozására, mint mostanság?

Pálcák a kézben, áldás az úton.