Oldal kiválasztása
Kép: pageresource.com

Kép: pageresource.com

Kedden reggel a Merkúr átbolyong a Mérleg jelébe. Kommunikációnkban most a konszenzust keressük, és ha lehet, kerüljük a konfliktushelyzeteket. Ezen kívül könnyebben megy a megértés-megértetés művészete is, légyen szó bár írott, kimondott, vagy ki sem mondott információról. Gondolataink a szokásosnál is többet időznek (pár)kapcsolati témákon, és a harmonizáló, optimális megoldást kereső inspiráció okán jó esélye van, hogy találunk is közös nevezőket. Persze csak ott, ahol tényleg vágyunk ilyenekre.

Világformáló erő segít bennünket az elkövetkező néhány napban, hogy akár radikális változások révén, de rendet tegyünk életünkben. Fontos nagyon, hogy észre tudjuk venni, minek érkezett el az ideje. Ami Sorsunk útján bennünket vár, most – csekély odafigyeléssel – meg is tud valósulni. Igen. Akkor is, ha józan ésszel erre semmi esély, vagy ha racionális gondolkodással bele se mernénk vágni.

Amikor kienged a hogyangörcs, és rábízzuk magunkat a Mindenségre, a lehetetlen dolgok maguktól, mintegy mellékesen megtörténnek. Ne higgyétek el, kérlek! Itt az idő mindezt kipróbálni a gyakorlatban.

Pálcák a kézben, áldás az úton.