Oldal kiválasztása

Újévi Szerelemteremtő – a praktikus mágia jegyében

Neked állítottam össze ezt a programot, ha nem csupán vágyakozol a méltó társsal megélt szerelemre, hanem hajlandó vagy tenni is érte. Akár a mágikus tartományokban is.

Természetesen nem arra hívlak, hogy menj el mindenféle sötét helyekre, ahol takarítatlan, pókhálós szobákban valamely boszorkánysággal foglalkozó szaki válogatott szerelmi kötéseket rak ártatlan áldozatokra.

A dolog ennél fényévekkel elegánsabb és izgalmasabb.

Ha velem tartasz, pontosan meghatározott időpontokban végzendő gyakorlatokat osztok meg veled, lépésről lépésre. Átvesszük, hogy mikor csinálj pontosan miket ahhoz, hogy

(i) a lehető legteljesebb rálátást szerezd az akadályozó mintáiddal kapcsolatban,

(ii) ezeket hatékonyan felszámold,

(iii) újrafogalmazd a lelkedben lévő párkapcsolati szabványt, és

(iv) kiküldd az Univerzumba a „szabad” jelzést (hogy a vágyott párkapcsolati minőség megérkezhessen a fizikai valóságodba).

Amit nem tudok garantálni, az a 3 napon belüli fizikai manifesztációja az orgazmusgazdag szerelemjátéknak.

Amit tudok garantálni, hogy mire a végére érsz ezeknek a gyakorlatoknak és szertartásoknak, akkorra elhárulnak az akadályok a szerelmed megélése elől, és amit vonzol magadhoz, az pontosan olyan lesz, amire tudatosan és a józan ész szerint most vágysz.

Taposóaknák nélkül, rejtett apróbetűk nélkül.

Ehhez persze kelleni fog a te odaszánásod és cselekvésed is.

Az én részem az, hogy elmesélem, mikor csinálsz micsodát (és pontosan miért), és ezt végigviszem az adott gyakorlat mind a négy fázisán.

Te megkapod kigyűjtve a dátumokat, napszakokat, irányokat és cselekvési rendet, amiken végig tudsz menni. No és megkapod a miérteket is, hogy ne csak végrehajtsd a tervet, hanem értsd is, mit miért csinálsz.

Izgalmasan hangzik, igaz?

Ha úgy érzed, ott a helyed, akkor gyere és tegyél aktívan a szerelmes boldogságodért, a fizikai síkon és azon túl is.

A program korlátozott ideig (2024. február 29-éig) visszanézhető lesz (tekintve hogy a módszernek nincs ugyan lejárati ideje, a konkrét időszakra vonatkozó dátumoknak viszont van).

Időpont: December 18-től felvételről elérhető. (Az élő adásra a helyek mind elkeltek)

Időtartam: Kb. 2 óra

Részvételi díj: 13 ezer Ft/fő