Oldal kiválasztása

Vágyszobrászat felsőfokon – SzelídVadóc Elvonulás

Formáld olyanra az életed, amiben a hétfő is szép!

Ha önismereti úton jársz, óhatatlanul szembe találtad már magad minimum egy tucat irányzattal, technikával, melyek a fokozatos javulástól a megvilágosodásig sok mindennel kecsegtettek. Önmagunk fejlesztése során számtalan ösvény között válogathatunk, és a végén sokszor azt vesszük észre, hogy már abban sem vagyunk biztosak, hogy mit is szeretnénk valójában: körbe-körbe járkálunk, vagy még mélyebbre ássuk magunkat a gödörbe, amiből ki szeretnénk kecmeregni.

Amellett, hogy a spiritualitás fontos szerepet tölt be az életemben, mélységesen hiszem, hogy csak az a módszer ér valamit, ami valós változást hoz a hétköznapjainkba is. Ezt a megközelítést – amit Praktikus Misztika névre kereszteltem el – szeretném átadni neked is.

Tarts velem a Vágyszobrászat felsőfokon – SzelídVadóc Elvonuláson! Fedezzük fel együtt lelked valós vágyait, találjuk meg az UTAD, amit nem a társadalom, a szüleid vagy más megmondóemberek jelöltek ki számodra, hanem valóban a tied!

A négy nap gerincét a következő témák adják:

– Mik a valós vágyaink, és milyen vágyakat engedünk meg magunknak egyáltalán?
– Mik azok a vágyakadályok és hogyan lehet őket kiküszöbölni?
– A vágy újraértelmezése.
– Mi az a vágyszobrászat és hogyan működik?
– Egyszerű technikák elsajátítása a könnyed és hatékony lezárásra és életöröm-beszerzésre.

Ugyanúgy foglalkozunk nőiségünk titkos kertjével, az összekuszálódott szerepek kifésülésével, a transzgenerációs minták tisztításával, a párkapcsolati és egyéb emberi témák mélyére is leereszkedünk, és biztos, hogy ezúttal is (ahogy eddig mindig) intenzív kezdés után gyökeres átalakulások következnek a foglalkozások nyomán a résztvevők életében.

Az elvonulásnak a Börzsöny varázslatos, harmóniát sugárzó tündérvilágában megbújó béke szigete, a Naptanya Vendégház ad otthont 2018. július 2.-5. között.  A négy nap alatt napi kétszeri bőséges, vegetáriánus étkezést biztosítunk, közte édes-zamatos gyümölcsökkel. Amire ezen felül igényed/kívánságod van, hozhatod bátran.

Tarts velem, és formáld olyanra az életed, amiben a hétfő is szép!

Részvételi díj: 75.000,- forint, mely tartalmazza a szállást és ellátást a zebegényi Naptanya Vendégházban.

Egyéni megbeszélés alapján részletfizetés lehetséges (ezt a Megjegyzés rovatban tudod jelezni), de minden esetben a teljes részvételi díj rendezése a tábor kezdetéig szükséges.

[wpforms id=”8072″]

Amennyiben kérdésed van a táborral kapcsolatban, kérlek, írj a szervezes.lilith@gmail.com címre!

Bővebben a táborról itt olvashatsz.