Oldal kiválasztása

VasTangó

Felextrázott, megaklassz argentin tangó kurzust indítunk Szombathelyen, szerdánként.

Az alapokkal kezdjük és nem rohanunk sehova, hanem sok gyakorlással beépítjük a megfelelő mozdulatokat, hogy aztán az apró szépségek, a tánc valódi örömét adó finomságok már erre a stabil, biztos bázisra épülhessenek.

A tangó szokásos elemei mellett kiemelt szerepet kap a test(beszéd)en keresztül megvalósuló (pár)kapcsolati kommunikáció, a testtudatosság fejlesztése, és egyéb érdekességek.

Kifejezetten várunk párokat, akik a pompás szórakozáson túl nagyobb összhangra, egymás teljesebb megértésére vágynak. És természetesen várunk bárkit, aki késznek érzi magát egy izgalmas kalandra, szeretné jó társaságban, minőségi tevékenységgel tölteni szabadidejét. Aztán ki tudja? A tangó könnyen válik szenvedéllyé, életformává.

Nincs életkori megkötés, nincs kötelező sportmúlt. Egyetlen kritérium van: legyél képes járni és légy nyitott egy új tapasztalatra.

Ha nincs párod, hozz magaddal egy rokont vagy kedves barátot, és menet közben csereberéltek.

Ha van olyan ismerősöd, akivel te is szívesen táncolnál, kérünk szépen, hogy szólj neki is. A lap alján található jelentkezési lap kitöltésével regisztrálhatsz, a jelentkezéseket a rendelkezésre álló helyek erejéig tudjuk fogadni.

Időpontok: 2023. szeptember 6. 18 órától 19:20-ig, majd minden szerdán ugyanebben az időpontban

Helyszín: Welcome Jóga- és Mozgásstúdió, Szombathely

Részvételi díj:
Egy alkalomra: 3.000,- Ft/fő/80 perc (vagy 6.000,- Ft egy párnak)
4 alkalmas bérlet vásárlása esetén (6 hétig érvényes): 2.500,- Ft/fő/80 perc (vagy 20.000,- Ft egy párnak)

Az órák színvonalára elégedettségi garanciát vállalunk: ha nem tetszik az első óra, vagy úgy érzed, a tangó nem a te világod, az óra végén kérdés nélkül visszaadjuk a jegyed árát.

Magunkról:

Korom Péter 2015. és 2021 ősze között foglalkozott aktívan a tangótanítással. 2021 óta érdeklődése az önismereti tréningek és coaching világa felé fordult, hogy aztán egynémely vargabetűk után ismét visszataláljon a tangóhoz, és beépítse az oktatásba az egyéb területeken szerzett tapasztalatait.

Burger Anikó elsődlegesen a női szerepekkel foglalkozik, trénerként a párkapcsolatok és az erotika világában mozog otthonosan. Számára a tangó is inkább önismereti pálya, a táncoktatásban is hangsúlyozza az önazonosság fontosságát.

Mit kínál ez a tánc a jó szórakozás mellett?

Önismereti fejlődést, a párkapcsolati kommunikáció javítását és férfi-női szerepek letisztulását a test-tudaton keresztül, továbbá, mozgást, minőségi közösséget, pompás időtöltést.

Ha kérdésed van, az antaresmuhely(kukac)gmail(pont)com címen megtalálsz minket.