fbpx

Testszer(k)e(sz)tő

Elégedett vagy a testeddel?

Mindig motiváltan vágsz neki az edzésnek?

Olyan ételeket és italokat veszel magadhoz, amik a tisztaságot és az életet szolgálják benned?

Bátran támaszkodsz tested bölcsességére?

Egészséges vagy és élvezed az egész-ség előnyeit?

Mindig tele vagy életerővel, jól alszol és pihenten ébredsz?

Vagy esetleg mögötted van már egy-két jojózással töltött év, sikertelen fogyókúra? Esetleg hajlamos vagy napközben is elálmosodni? Vagy talán nehéz felcipelni a beépített ballasztot a második emeletre?

Ismertek. Sokáig kerültem, hogy konkrétan a fizikai testtel foglalkozó eseményt alkossak.

Aki akarta, összerakhatta a lényeget az évtervezőkből és a hatalommal/erővel foglalkozó sorozatokból. Ám célzottan összegondolva, speciálisan a fizikai testre célozva még nem volt szó az Alkímia mibenlétéről.

Most azonban olyan időket élünk, amikor a paradigmaváltás kikerülhetetlennek tűnik. (Éppen ezért épül minden programunk, hanganyagunk ezeknek az energiáknak az optimális fel- és kihasználására.)

Ezekben a hetekben markáns változások toppanak életünkbe mindenfelől, és ilyen változó időkben százszor könnyebb a fizikai világban is változást előidézni, mint egyébkor. A fizikai testbe inkarnálódó Lélek elsődleges kapcsolata az anyagi létezéssel éppen a test, amelyben napjait tölti. Éppen fizikai testünkön mérhetjük le első kézből spiritualitásunk erősségeit (vagy épp fejlesztési lehetőségeit).

Eljött tehát az ideje, hogy a fizikai testünkkel foglalkozzunk. Konkrétan, praktikumokkal, a józan ész mentén.

Ezospiri ebben az eseményben csak annyi lesz, amennyi a személyemből adódóan feltétlenül szükséges. Ezen az estén a testünk egészségével, szépségével, energiaszintjével, ideális és optimális működtetésével foglalkozunk.

Kiegészítőt, társ-előadót is hívtam magam mellé, aki ismeri a fizikai test működését, energiarendszerét alaposan, és aki új perspektívát ad majd nekünk a (remélhetőleg meglévő) változtatási szándék mellé.

Orsival „véletlenül” kezdtünk beszélgetni, aztán ez lett belőle. A róla szóló videót itt nézhetitek meg:

És hogy legyen összehasonlítási alapotok, hogy saját tapasztalatról beszél, íme egy amolyan klasszikus előtte-utána kép Orsiról:

 

 

 

Csodapirulát ezúttal se várjatok. Mint minden változásért, minden fejlődésért, a testünk változásáért (a testünkhöz kapcsoló viszony változásáért) is nekünk magunknak kell tennünk. Ez jelent aktív cselekvést és jelenti régi szokások elhagyását. Jelenti azt, hogy az átállás időszakában mi vagyunk saját életünk őrmesterei, edzői: az első 21-42 napban mindenképpen, amíg új elveink rutinná, hétköznapi megszokássá válnak.

A testet-lelket-szellemet továbbra is holisztikusan vizsgáljuk. Azt emeljük fókuszba, ami az egészséget szolgálja. A zsírszázalék továbbra sem érdekel minket esztétikai értelemben. Az egészséges lélek, egészséges szellem és egészséges test filozófiája mentén haladunk és megosztjuk veletek azokat az eszközöket és módszereket, amik a mi életünkben beváltak, hogy aztán szabadon használhassátok őket.

Lesznek személyes példák és ezen az estén csak olyasmi hangzik majd el, amit kipróbáltunk, tapasztaltunk.

A célunk az, hogy mire véget ér az előadás, minden résztvevőnek elég információ és praktikus eszköz legyen a tarsolyában ahhoz, hogy változtathasson az életén, ha akar.

Értelemszerűen számolunk a terjedelmi korlátokkal, ezzel együtt ez az alkalom (ami, ha szárnyakat kapunk, jó eséllyel folytatódik további modulokkal) elégséges lesz az alapvető vonalak felrajzolására, a főbb csomópontok érintésére.

Mindenkit várunk, aki a szó belső (tehát intim, önmagának szóló) értelmében vágyik a szépségre.

Helyszín: Online tanteremben, felvételről

Elérhető: 2020. szeptember második felétől

Részvételi díj: 11000,- Ft