Oldal kiválasztása

Lilith workshop kurtizán modullal II. – Az Örök Nővé válás művészete

Ezen a tematikus napon elmélyedünk a szabad nőiség rejtett misztériumában, hogy a tabukon, tiltásokon és egyéb társadalmi agyrémeken túllépve magunk legmagasabb minőségében, Örök Nőként születhessünk újra.

Az első alkalommal szilárd alapokat építettünk. Átnéztük a filozófiai és mitológiai hátteret, az átveréseket, a kivezető ösvényeket. Megtanultuk hatástalanítani önmagunkban az évezredes hazugságokat.

Május 29-én megtesszük a következő lépést: fellépünk a szilárd alapzatunkra, és szétnézünk ebből az új perspektívából.

Ránézünk a Nőre mint szabad létezőre: mire vágyik, hogy viselkedik, mi a belső narratívája, mik a feladatmegoldási készségei, miből épülnek fel a megküzdési stratégiái, honnan nyeri az erejét, mennyi erő felett diszponál, hogyan viszonyul a környezetéhez, ideértve (de nem kizárólagosan) a férfiakat és a többi hölgyet.

És ránézünk a Férfira is (mint szabad létezőre): mire vágyik, mi vonzza, mi taszítja, hogyan működik egészségesen, hogyan van jelen az életében és kapcsolataiban.

Továbbra is önismeretükben szilárd, luxus kurtizán belső énjüket jól ismerő és ezt az énrészt a hétköznapokban is megélni képes hölgyeket képzünk. Olyan nőket, akik tudatában vannak az Erő poláris természetének, és elég bátrak ahhoz, hogy megismerjék és integrálják saját sötétségüket. Ez ugyanis sarkalatos pontja a (pár)kapcsolati mesterek bölcsességének.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez az ösvény még mindig jelentős energiabefektetést igényel. Éppen ezért kitérünk arra is, hogyan lehetséges belülről megújítani és megerősíteni a motivációnkat. Azt a motivációt, amire szükségünk van életre-halálra, hogy ezen az úton tartson. Mert ez az út vezet a boldogságba.

A programsorozat történetében most először (és nem utoljára) jelen lesz a Férfi, hogy a kezünk alá dolgozzon és segítsen megérteni, hogyan működhetünk együtt édes, könnyű és örömteli módon. Versengés helyett egymást kiegészítve ezen az úton.

Olyan fontos témákat érintünk – többek között – mint az önértékelés egészséges növelése, szexualitásunk tabuk nélküli megélése magunk és partnerünk legnagyobb öröme érdekében, mi a normalitás-csapda és hogyan kerülhetjük el. És ki tudja? Talán kerül szó a Tarot-misztériumának idevágó részeiről is.

A tudásanyag integrálását követően várható (újabb) jelentős paradigmaváltás. Érezheted, hogy máshogy vagy jelen az életedben, megváltozik a viszonyod a többi emberhez. Férfiakhoz, nőkhöz képest egyaránt. Mert alapvetően változik a viszonyod saját magadhoz is.

Ez a változás maga után vonhat nagyobb magabiztosságot a (pár)kapcsolatok terén, könnyebb ráérzést a kényelmes szerepmodellekre, és erősödő bátorságot immár új, személyre szabott (és ily módon önazonos) szerepmodellek kimunkálására.

Természetesen kérdezni is lehet majd, a szokásos (dobozba írós) módon.

A nap jelentős részében a szexualitással foglalkozunk, szűkebb és tágabb értelemben is, ezért a program kizárólag 18 életévüket betöltött hölgyeknek szól. 

Az alkalom végén irányított vizualizációban rendezzük el és visszük mélyre a felismeréseket.

Szeretettel várom, aki ott érzi a helyét:

Anikó

 

Elérés: Online

Részvételi díj: 28 000,-

– Csomagban (a két Lilith nap felvétele együtt, 1 + 1 hetes hozzáféréssel): 48 000,-