Oldal kiválasztása

Luca-Lilith mágia, avagy a női lét titkos praktikái

Immáron hagyománnyá érett, hogy a Luca-nap szoros közelségében egy egész napot szentelünk a szabad nőiség ünneplésének. Ezúttal – kísérleti és igényfelmérési jelleggel – a kapu nyitva áll az érdeklődő urak előtt is, akik szeretnék elmélyíteni a kapcsolatot saját női részükkel, és jobban megismerni a szabad nő princípiumát.

Szívbéli örömmel látom, hogy évről évre többen vagyunk ebben a közösségben, és amellett, hogy mindig bejönnek új és új témák, fontosnak érzem időről időre átvenni, megerősíteni az alapokat, hogy az újonnan érkezettek lágyan és könnyen felvehessék a fordulatszámot, a „köménymag” pedig ismételhessen, kérdezhessen, személyesen találkozhasson, ha szeretne.

Az idei év utolsó tematikus alkalma arról szól, hogyan simulhat bele könnyen és örömteli módon egy boszorkánylelkű ember a hétköznapok pezsgésébe, honnan jön a feminin őserő (és hogyan lehet felszabadítani ezt az energiaáramot), beszélünk az anyagban megélt boldog bőségről a Luca-mágia ősi bölcsességének felhasználásával, de szó kerül a teremtőerő (ideértve a szexualitást is) blokkjainak könnyed és hatékony oldásáról is.

Beszélek az önmagunkkal ápolt szeretetteljes kapcsolat lényegességéről, melynek kritikus része a bennünk élő férfi és a bennünk élő nő harmóniája, és a napot záró vizualizációs gyakorlat is ezt a harmóniát célozza.

Ezeken kívül a kérdésekre is hagyok időt, amikor behozhattok mindent és bármit, tabuk nélkül, ami érdekel benneteket. Természetesen hozok példákat és gyakorlatokat a saját életem tapasztalataiból, amiket a működőképesség mögé tudok tenni és mesélni.

Ezúttal – kísérleti és igényfelmérési jelleggel – a kapu nyitva áll az érdeklődő urak részére is, hiszen mindenkiben él női rész, mindenkiben ott rejtezik a Boszorkány.

Az évkörön ez az alkalom mindig különleges helyet foglal el a szívemben, mindig díszbe öltözött lélekkel és izgatott kíváncsisággal állok elétek, hiszen ezen a területen vagyok igazán otthon, ez a számomra legkedvesebb, legfontosabb ügycsokor.

Részvételi díj: 13.000,- forint