Oldal kiválasztása

Mindennapi csakramágia

Gyakorlati segítség az erőközpont-optimizáláshoz.
Milyen elakadások merülhetnek fel az egyes csakráknál és mindezekhez milyen tünetek kapcsolódhatnak? Milyen holisztikus segédletek állnak rendelkezésünkre munkánk segítésében, felgyorsításában? A Praktikus Misztika filozófiájával összhangban igyekszünk demisztifikálni a témát, és tanácsokkal szolgálni, melyek valós előrelépést jelenthetnek azoknak, akik kitartóan alkalmazzák azokat a csakramunka során.

Feketeöves spirituális (ön)védelem

Ennek az alkalomnak nem tárgya a harcművészet és a chili-spray, tárgya viszont a kristályokkal, illóolajokkal, koncentrációval és egyéb módszerekkel megteremthető nyugalom, béke, harmónia és biztonság. A Praktikus Misztika filozófia mentén egyszerűen alkalmazható gyakorlatokat, kézenfekvő ötleteket mutatunk a fizikai síkon túlnyúló (ön)védelem témakörében.

Rezgésszint-emelés magyarul

A rezgésszint felemelése kicsit megfoghatatlan spirituális kategória, amit sokszor és sokan emlegetnek, de a hogyanjáról kevesebb szó esik. Ezen az alkalmon demisztifikáljuk ezt a témakört és gyakorlati segítséget adunk az erre törekvőknek.

Vedd vissza a hatalmadat!

7 részből álló meditációs sorozat, melynek folyamán sorra vesszük az emberi test energiarendszerének fő csomópontjait (leánykori néven a hét csakrát) a hatalom szemszögéből. A foglalkozások célja, hogy az ember használja az erejét saját sorsa jobbra fordításáért, saját boldogulásáért és kiléphessen végre az áldozati szerepjátékokból.

A rezgésszint-emelés archetipoló-giája

Nyolc alkalmas előadás és meditációs sorozat a nagyságrendi szintemelkedés jegyében, avagy élet a jungi archetípusokon túl. Az utóbbi években egyre többen érezzük, hogy ég a lábunk alatt a talaj, hogy felgyorsult az idő, és egyfajta fejlődési kényszer jelenik meg még azoknak az életében is, akik eddig a legkevésbé sem tartották magukat spirituális alkatnak. Rezgésszint-emelkedés vagy spirituális felemelkedés – nevezzük bárminek, elérkezett az idő, hogy egyéni és kollektív szinten magasabb szintre lépjünk.